herkese merhaba.
ben yenı uyeyım ancak forumdakı yazıları cok uzun suredır takıp edıyorum ve sizlere danısmam gereken bır konu var.
23 yasındayım. her ay regl donemı oncesınde goguslerımde agrı ve hassasıyet oluyor fakat regl bıttıgınde şikyetlerımde sona erıyor.
yaslasık bır yıl once yıne aynı sıkayetlerım oldu ve bu sefer regl bıttıgınde sıkayetler sona ermedı. sağ göğsümün sağ tarafında sadece üstüne bastırdıgımda hıssettıgım bır agrı kaldı. Bu ağrı bazen yok oluyor bazen yıne aynı noktada bastırdıgımda oluyor.
bugunde 33 yasında bır tanıdıgıma kanser teshısı konuldugunu ogrendım ve ıcıme bır kurt dustu..
sizlerden görus beklıyorum aynı sıkayetlerı yasayanlar varmı. bu ağrı kotu bırseylerın habercısı olabılır mı
göğüslerde ağrı ve özellikle sağ göğüste koltuk altından aşağı doğru bir sertlik hissediyordum. önceleri doktora gitmeye çok korktum.
fakat korkuyla nereye kadar gider bu deyip doktora gitmeye karar verdim. 2 hafta falan önce doktora gittim. ultrason istedi ve çektirdim. hiçbir şey çıkmadı. fibrokistik meme yapısıymış
kadınların çoğunda varmış. duyunca çok rahatladım. bu gibi durumları tetikleyen şey ise, bence stres. stresten uzak durmaya çalışalım. herkese acil şifalar dilerim.
merhaba bende uzun zamandir ayni sorunlardan sikayetciyim ilk kez 22 yasimda gogsumde sertlik , agri ve sisme sikayetiyle gittim ultrason falan yaptirdim bisey cikmadi en son gecen sene ayni sikayet yine bisey cikmadi ve bugun yine basladi . sol gogsum sag gogsume gore biraz daha sis gibi sertlik duruyo ve agri yapiyor doktor normal diyo bende bisey anlamadim ve gogus kanseri bizim ailemizde olan bi hastalik bunu soylememem ragmen doktor normal diyor. ben anlamadim napacagimi bilemiyorum yani doktor normal diyor pekala bu agri ve sislik neden bilemiyorum...
geçmiş olsun öncelikle.
bende bir ara biraz hafiflemişti ama yine başladı ağrı ve şişlik. adetten 15-20 gün önceden başladı gittikçe ağrı ve şişlik artarak devam ediyor. adet olunca hafifleyecek.
ama anlamıyorum, ultrasonda bişey çıkmadı. sadece fibrokistiik meme yapısı dedi. aslında benim aklıma şu takıldı önceden bende böyle birşey yoktu. aşırı sıkıntılı dönemler geçirdim ve o ara oldu bende. ve halen de devam ediyor. acaba psikolojimiz de tam bir düzelme olduğunda bu geçer mi? acaba sende ki stresten mi acaba?
bizim durumumuzu yaşayan arkadaşlar varsa cevap verirseniz çok iyi olur.
başka doktra gıt aılede meme kanserı oykusu varsa sutelemesı gerekıyordu başından savmıs arkadaşım ıhmal etme sen gıt ılgılenecek bır doktr bulasıya kadar gez tabıı ozele gıdecek durumun yoksamerhaba bende uzun zamandir ayni sorunlardan sikayetciyim ilk kez 22 yasimda gogsumde sertlik , agri ve sisme sikayetiyle gittim ultrason falan yaptirdim bisey cikmadi en son gecen sene ayni sikayet yine bisey cikmadi ve bugun yine basladi . sol gogsum sag gogsume gore biraz daha sis gibi sertlik duruyo ve agri yapiyor doktor normal diyo bende bisey anlamadim ve gogus kanseri bizim ailemizde olan bi hastalik bunu soylememem ragmen doktor normal diyor. ben anlamadim napacagimi bilemiyorum yani doktor normal diyor pekala bu agri ve sislik neden bilemiyorum...
Genel cerrahide muayene oldunuz mu?Ne oldu sonra peki bende de ayni sorun ve doktorlar önemsemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?