meme ameliyati sonrasi bulanti titreme

mthld

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2015
25
4
Cuma gunu ameliyat oldum ilk 2 gun bir sey yoktu. 3. Gun 1 saatlik yolculuk yaptim ve midem cok bulandi arabada eve geldim hala devam etti cok kotu oldum acile gidip serum taktirdim o baya iyi geldi gece iyiydim. Sabah tekrar bulanti ile uyandim oglene iyi oldum ama bugun 5. Gunum ve sabah yine bulantiyla uyandim. Cok kotuyum keske agrim olsaydi bulanti olmasaydi diyorum. Sizce neden oluyodur bu vucudum silikonu kabul mu etmiyo acaba

Acaba sporcu sutyeni mi baski mi yapiyor onu da actim hic bi degisiklik yok:KK43:( Yardim lutfen:KK43:

Canım ben de çok kötü mide bulantısı ile uyanmıştım ilk 2 gün sürekli çıkardım ama 3. gün geçti narkozdan dolayı oluyor ama senin biraz uzun sürmüş dr.una döyle belki ilaç falan verir mide bulantısı için.mide bulanması nedir ben çok iyi bilirİm benim midem de çok hassastır ben de en ağır acıya razıyımdır midem bulanmasın yeterki

Cuma gunu ameliyat oldum ilk 2 gun bir sey yoktu. 3. Gun 1 saatlik yolculuk yaptim ve midem cok bulandi arabada eve geldim hala devam etti cok kotu oldum acile gidip serum taktirdim o baya iyi geldi gece iyiydim. Sabah tekrar bulanti ile uyandim oglene iyi oldum ama bugun 5. Gunum ve sabah yine bulantiyla uyandim. Cok kotuyum keske agrim olsaydi bulanti olmasaydi diyorum. Sizce neden oluyodur bu vucudum silikonu kabul mu etmiyo acaba

Acaba sporcu sutyeni mi baski mi yapiyor onu da actim hic bi degisiklik yok:KK43:( Yardim lutfen:KK43:
merhaba canım, geçmiş olsun. umarım problemin bir an önce geçer acil şifalar..
doktoruna sormadın mı ? ne der ? bunun sebebini en iyi açıklayacak kişi doktorun. bizlerin yorumları ile kafanı karıştırmaman olur önerim..

anesteziden kaynaklı olabilir ama bilmiyorum. vücudun silikonu kabul etmemesiyle alakası yoktur diye düşünüyorum.

Muhtemelen yolda çalkalandıkça anestezi ilaçlarının etkisi katlandı. Alkollüyken dans edince alkolün etkisinin artması gibi bir şey olsa gerek:) Veya yolda sallandıkça ağrın olacak korkusuyla gerildin, stres ilk mideyi etkiler. Sonuçta geçer merak etme, rahatlamaya dinlenmeye çalış, doktoruna danış mutlaka.

Cok tesekkurler arkadaslar. Doktoruma sordum cok ilgili yardimci oldu sagolsun dusundugum gibi vucut silikona o sekilde tepki vermezmis. Tahlil yaptirdim enfeksiyon riskine karsi bir sey cikmadi. Sanirim psikolojik cok stres yaptim ameliyat oncesi ve sonrasi. cevaplar icin hepinize cooo tesekkur ediyorum

Bende böyle deli gibi düşünüyordum herşeyi ameliyattan sonra açtığım konulara yazdığım şeylere baktımda çatladım gülmekten. Doktorum beni kandırmışmı ???? bunlar 450 cc değil falan demişim allahım bir panik bir stress :KK48: Anestezi alımı gerçektende ameliyatın en zor bölümlerinden biri bana göre. Ben rahat 1 hafta atamadım üzerimden. Arada bi gelip gidiyodum kendime. 3 4 gün en zor evreleri geçirdim bu anestezi yüzündendi eminim. Saçma sapan yaşadım 4 gün. Mide bulantısı bi gelip bi gidiyordu bi iyiydim bi mükemmel bi dipte sıkıntı ve efkarın doruklarındaydım :KK70:dalga geçiyordu bunyem sanki benle:110:

X