Merhaba kızlar benim kızım var 3 ay sonra 2 yaşına girecek yavaş yavaş memeden uzaklaştırmak istiyorum hem çok ısırıyor artık yara yaptı göğüslerimi hem de vaktinin geldiğini düşünüyorum o kadar bağlı ki memesiz asla uyumaz geçen biraz ketçap süreyim iğrensin dedim kırmızı görünce sinir krizi geçirdi yavrum gözünden yaşlar aktı anne memeee diye ağladı kıyamadım silip verdim ama yavaş yavaş kesmek istiyorum nasıl yapabilirim? Ne yapsam unutur?
Sorunuzun yanıtı bende yok, henüz o deneyimim yok ama bir arkadaşım bu igrendirme konusunda şöyle demişti, ben de haklı buldum: memeyle çok güzel anıları var, iğrendirerek ya da korkutarak o güzel anıları bozmamak lazım. Paylaşmak istedim.
Kolaylıklar diliyorum.
Sorunuzun yanıtı bende yok, henüz o deneyimim yok ama bir arkadaşım bu igrendirme konusunda şöyle demişti, ben de haklı buldum: memeyle çok güzel anıları var, iğrendirerek ya da korkutarak o güzel anıları bozmamak lazım. Paylaşmak istedim.
Kolaylıklar diliyorum.
Evet oyle aslında emzirirken çok değişik çok güzel bir bağ oluyor ama ısırdığı için gerçekten çok canım yanıyor ve yavaş yavaş zamani geliyor büyüdü çünkü valla nasıl yapicam hiç bilmiyorum yorumunuz için çok teşekkür ederim