Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kas alti mi ilk gynler agri durumunuz nasildiKızlar 1.5 ay oldu ameliyat olalı ama hala ağrılarım var göğüs üstümde kas ağrısı hissediyorum bu normal mi sizce yoksa biraz dikkatsiz davranmış zorlamış olabilir miyim
Evet kas altı ilk 3-4 gün ağrılarım vardı sonra hafiflemeye başladıMerhaba kas alti mi ilk gynler agri durumunuz nasildi
Dayanilmicak gibu mi tarif etme sansiniz varmi yakin zamanda bende olucamEvet kas altı ilk 3-4 gün ağrılarım vardı sonra hafiflemeye başladı
Benim sadece 2-3. Gün çok ağrılıydı ama ağrı kesici içince dayanabilecek düzeye geliyo bence korkmayınDayanilmicak gibu mi tarif etme sansiniz varmi yakin zamanda bende olucam
Cok korkuyorm
Cok sordum nolur kusura bakmayin baski hissi oluyormu ilk uyandiginizda yada sonrasindaBenim sadece 2-3. Gün çok ağrılıydı ama ağrı kesici içince dayanabilecek düzeye geliyo bence korkmayınumarım güzel geçer ameliyatınız
Ne demek hepimiz bu yollardan geçtikCok sordum nolur kusura bakmayin baski hissi oluyormu ilk uyandiginizda yada sonrasinda
Canım kendi sürecimden bahsedeyim. 3 hafta önce kas üstü oldum. Hastanedeyken hiçbir şeyim yoktu. 2. Gün eve geldimde keşke olmasaydım bu ameliyatı dedim. Baskı tabiki oluyor ve vücut implanta uyum sağlamaya çalışıyor. Özellikle yatar pozisyondan oturur pozisyona geçtiğimde nefesim kesilir gibi oluyordu. İlk hafta büyük pişmanlık yaşadım. Hayat kalitenin ani düşüşüne hazır ol. Ki benimki kas üstüydü. Ona rağmen hiç iyi hissetmedim. 2. Haftadan sonra iyileşme sürecim hızlandı. 3 . Haftamı tamamladım ve güzel görünüyorlar. Ama bir daha olsa cesaret edebilir miydim asla. Belki aylar sonra fikrim değişir ama gerçekten kolay bir ameliyat değil. Özellikle 4-5 gün sürekli saate bakıyordum , zaman geçsin de gün bitsin diye. Göğüsteki o baskı ve zonklama falan neyse de sırt ve omuz ağrısı çok daha fenaydı benim için. Ama tabi şu an hiçbir şeyim yokCok sordum nolur kusura bakmayin baski hissi oluyormu ilk uyandiginizda yada sonrasinda
Bence çoğunlukla kolay bi ameliyat gibi gözükse de insanlar 1 haftada normale döndüm dese de gercekten bir süre hayat kaliteniz düşüyo. Sanırım bunu beklemediğimiz için daha zor geçiyoCanım kendi sürecimden bahsedeyim. 3 hafta önce kas üstü oldum. Hastanedeyken hiçbir şeyim yoktu. 2. Gün eve geldimde keşke olmasaydım bu ameliyatı dedim. Baskı tabiki oluyor ve vücut implanta uyum sağlamaya çalışıyor. Özellikle yatar pozisyondan oturur pozisyona geçtiğimde nefesim kesilir gibi oluyordu. İlk hafta büyük pişmanlık yaşadım. Hayat kalitenin ani düşüşüne hazır ol. Ki benimki kas üstüydü. Ona rağmen hiç iyi hissetmedim. 2. Haftadan sonra iyileşme sürecim hızlandı. 3 . Haftamı tamamladım ve güzel görünüyorlar. Ama bir daha olsa cesaret edebilir miydim asla. Belki aylar sonra fikrim değişir ama gerçekten kolay bir ameliyat değil. Özellikle 4-5 gün sürekli saate bakıyordum , zaman geçsin de gün bitsin diye. Göğüsteki o baskı ve zonklama falan neyse de sırt ve omuz ağrısı çok daha fenaydı benim için. Ama tabi şu an hiçbir şeyim yok
3. Gün işe başlayanlara, çocuğunun kalabalık etkinliğine katılanlara, alışverişe gidip poşet taşıyanlara cidden inanmıyorum. Ya onlar harbi ya biz barbie yizBence çoğunlukla kolay bi ameliyat gibi gözükse de insanlar 1 haftada normale döndüm dese de gercekten bir süre hayat kaliteniz düşüyo. Sanırım bunu beklemediğimiz için daha zor geçiyoben de kesinlikle sandığımdan daha zor atlatıyorum süreci
Cok cok tsk ederim yazdiklarin icin bende pisman olmaktan cok korkuyorum hala cok karssizimmCanım kendi sürecimden bahsedeyim. 3 hafta önce kas üstü oldum. Hastanedeyken hiçbir şeyim yoktu. 2. Gün eve geldimde keşke olmasaydım bu ameliyatı dedim. Baskı tabiki oluyor ve vücut implanta uyum sağlamaya çalışıyor. Özellikle yatar pozisyondan oturur pozisyona geçtiğimde nefesim kesilir gibi oluyordu. İlk hafta büyük pişmanlık yaşadım. Hayat kalitenin ani düşüşüne hazır ol. Ki benimki kas üstüydü. Ona rağmen hiç iyi hissetmedim. 2. Haftadan sonra iyileşme sürecim hızlandı. 3 . Haftamı tamamladım ve güzel görünüyorlar. Ama bir daha olsa cesaret edebilir miydim asla. Belki aylar sonra fikrim değişir ama gerçekten kolay bir ameliyat değil. Özellikle 4-5 gün sürekli saate bakıyordum , zaman geçsin de gün bitsin diye. Göğüsteki o baskı ve zonklama falan neyse de sırt ve omuz ağrısı çok daha fenaydı benim için. Ama tabi şu an hiçbir şeyim yok