• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme büyütme ameliyatı diren çelik

Begogii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2025
1
0
1
26
Merhaba arkadaşlar ben Ankara’da diren çeliğe meme büyütme ameliyatı olmayı düşünüyorum 26 yaşındayım meme dokum az, hakkında bir çok olumsuz yorum okudum ama olumlu yorumları da çok fazla, sizce nasıl bir doktor yaptıran var mı?

(Aklımda İzmir’de yiğit tiftikçioğlu var onu da düşünüyorum )

2 sene önce ameliyat oldum. Kendisine ameliyat olmayı düşünerek Diren Beylede görüştüm ama sevemedim kendisini ekstra yapılması gereken bir şeyler söyledi ama hiç gerek yokmuş ona inansam gereksiz yere farklı şeylerde yaptıracaktım. İyi ki doktorumla karşılaşmışım 🥰

2 sene önce ameliyat oldum. Kendisine ameliyat olmayı düşünerek Diren Beylede görüştüm ama sevemedim kendisini ekstra yapılması gereken bir şeyler söyledi ama hiç gerek yokmuş ona inansam gereksiz yere farklı şeylerde yaptıracaktım. İyi ki doktorumla karşılaşmışım 🥰
Merhabaa hayırlı olsun öncelikle 🙏🏻 sizin bilgileriniz nasıldı? Ameliyat öncesi meme dokunuz nasıldı? Kaç beden giyiyordunuz? Kaç cc ve ne tür (damla/ yuvarlak) silikon kullanıldı? Şimdi kaç beden giyiyorsun? Sürecin nasıldı? Son şeklini kaç ay sonra aldı memelerin?

Merhabaa hayırlı olsun öncelikle 🙏🏻 sizin bilgileriniz nasıldı? Ameliyat öncesi meme dokunuz nasıldı? Kaç beden giyiyordunuz? Kaç cc ve ne tür (damla/ yuvarlak) silikon kullanıldı? Şimdi kaç beden giyiyorsun? Sürecin nasıldı? Son şeklini kaç ay sonra aldı memelerin?
doktorunuz kim
silikonun markası ne
kas altı mı
merak ettiğim herşeyi sormuşsunuz
yoksa ben soracaktım :))

doktorunuz kim
silikonun markası ne
kas altı mı
merak ettiğim herşeyi sormuşsunuz
yoksa ben soracaktım :))
Konu 'Meme Büyütme Ameliyat Sürecim (Ankara - 25.12.2023)'
Meme Büyütme Ameliyat Sürecim (Ankara - 25.12.2023)

Detaylı yazdığım bir konum var sorularınızın cevaplarını bulabileceğinizi düşünüyorum. Bulamazsanız tekrar yazarsanız cevaplarım 🥰

Konu 'Meme Büyütme Ameliyat Sürecim (Ankara - 25.12.2023)'
Meme Büyütme Ameliyat Sürecim (Ankara - 25.12.2023)

Detaylı yazdığım bir konum var sorularınızın cevaplarını bulabileceğinizi düşünüyorum. Bulamazsanız tekrar yazarsanız cevaplarım 🥰
Merhaba evet çok detaylı yazmışsın ve detaylar senin doktorun benim doktorum olabilir mi acaba dedirtti 😄 bu arada bedenin 75 anladığım kadarıyla. Cup bilgin kaçtı kaç oldu?

A cup bile dolmuyordu C cup şuan. Boyutundan çok memnunum. Daha büyüğüyle memeden ibaret olurmuşum 😂

Back
X