Meme büyütme ameliyatı doktor önerisi istanbul

yaprak36

Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2023
2
0
6
31
Merhaba arkadaşlar yıllardır meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum ama doktor seçiminde çok zorlanıyorum. Sorduğum her yer 100-150 bin arası diyo uygun olan yerlerede güvenemiyorum. Lütfen istanbul meme büyütme ameliyatı olup doktorundan memnun olan varsa yazabilirmi

Merhaba arkadaşlar yıllardır meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum ama doktor seçiminde çok zorlanıyorum. Sorduğum her yer 100-150 bin arası diyo uygun olan yerlerede güvenemiyorum. Lütfen istanbul meme büyütme ameliyatı olup doktorundan memnun olan varsa yazabilirmi
Avrupa Şafak Hastanesi Dr.Anıl Pehlevan gözü kapalı gidebilirsiniz. Meme fiyatları esasında gayet uygun 250 bin 300 bin fiyatlar artık instagram fenomeni olmuş drların şişirmesi . 90-100 bün liraya da çok güvenilir hocalar var . Anıl Pehlevan haseki hastanesinden yeni geçmiş özele . Ben çok memnun kaldım mentor marka yaptırdım fiyatı da gayet makuldü olması gerekendi. Abartılı fenomen drlardan birine bi arkadaşım yaptırdı binpişman zorlamış cc büyüklüğünü dikişleri bi türlü kaynamadı vs aylarca çekti revizyon oldu . Mütevazi işinin ehli drlar iyidir . Ekibi de çok tatlıydı bu arada isimlerini tek tek hatırlamsam da sağolsunlar.

Back
X