Meme büyütme ameliyatı sonrası dr kontrolü

eternity38

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2013
442
153
Mrb arkadaslar ben yaklasik 8-9 ay once istanbulda meme buyutme ameliyati oldum. Ameliyattan yaklasik bir ay sonra meme ucundan bi sivi gelmisti doktoruma anlattim yilbasindan sonra kontrole gel bakalim hormonlarin yuksekse sut olabilir demisti. Ameliyattan sonra yillik iznimin tamamini kullandigim icin kontrole gidemedim. Kayseriden bi doktora muayene oldum muayene etti kan tahlili yapildi hormon duzeylerine falan bakildi hersey normal cikti. Bi daha da akinti olmadi zaten. Protezlerle ilgili de hicbi problemim yok cok sukur hersey yolunda. Ama ben kendimi cok mahcup hissediyorum doktoruma karsi. Ameliyat oncesi olsun sonrasi olsun benle cok ilgilendi cok yardimci oldu. Ben kontrole gidemedim isini bitirene kadarmis gibi bi durum oldu. Kendimi kotu hissediyorumo_O:KK43:

Niye kimse bisey yazmadı kii... :KK12::63:sizler kac ayda bir kontrole gidiyosunuz normali nedir bunun. cok mu ayip etmisim kontrole gitmemekle :KK22:o_O

canım benim bantlar alerji yaptıgı için daha 4. gün cağırdı drum 1.hafta tekrar gittim 2.hafta 1.ay ve 2.ay da gittim kontrole. şimdi 3 aylık oldu ve 6.ay da cağırdı. kontrollerin önemli oldugunu eğer bi aksilik olursa erken müdahalenin her zaman daha iyi olduğunu söyledi.

X