Fiyat nedir acaba bende düşünüyorumBebek Medova hastanesinde yaptırdım. Tişikkür
Bebek ameliyat öncesi hocaya 90.000 tl ödedim. Birde korse için 2500 tl verdim. Toplam maliyeti bu kadar.Ben çok uyguna ameliyat oldum.Bir kadın olup dik memesi olması çok güzel bir his.Kadın olduğumu hissettim :)Fiyat nedir acaba bende düşünüyorum
Teşekkür ederim bebek :)Çok güzel olmuş iyi günlerde kullanın
Cok gecmis olsun bende 46 yasindayim benimde gogsum kucuk ameliyattan da korkuyorum hydroasit dolgu varmis fiyatlari da ortalama 90 bin 1,5 2 yil kalici karar veremiyorum.Bende derdim gogsum buyuk olsun da sarksin sarkincada olmuyormus guzel olmus .Bebekler Merhaba,
Boy : 170
Kilo : 68
2. Doğumu yaptıktan sonra memelerimde hafif bir sarkma oldu.
Kendime güvenim kalmamıştı. Eşimden bile çekinmeye başlamıştım. Rahatsız oluyordum.
15.08.2025 tarihinde yıllardır yaptırmak istediğim meme büyütme ameliyatımı yaptırdım.
Aynı gün taburcu oldum. Ağrım oldukça azdı. Derecelendirecek olursam 10 / 4 diyebilirim. Kas üstü / Silikon Arion 380 cc.
Şu anda memelerimde ödem varmış. İlk hafta memelerimde gerginlik vardı. 1 ay geçti. Gerginlik kalmadı.
Özgüvenim yerine geldi. Çok istediğim bir ameliyattı. Piyasaya göre uygun bir fiyata da yaptırdığım için çok memnunum.
Sevgilerimle
Eki Görüntüle 3644822
Eki Görüntüle 3644823
Bebek dolgulardan uzak durmanı öneririm Danla Bilic poposuna dolgu yaptırdı dolgu bacaklarına indi bir ton hem para ödedi hem sağlığında sorun yaşadı hiç önermemCok gecmis olsun bende 46 yasindayim benimde gogsum kucuk ameliyattan da korkuyorum hydroasit dolgu varmis fiyatlari da ortalama 90 bin 1,5 2 yil kalici karar veremiyorum.Bende derdim gogsum buyuk olsun da sarksin sarkincada olmuyormus guzel olmus .
07.05.2025 tarihinde ameliyat oldum.
15.08.2025 tarihinde yıllardır yaptırmak istediğim meme büyütme ameliyatımı yaptırdım.
Ciddi misiniz? Çok korkunç gerçekten. Ben birkaç paylaşımın altında bu kişinin yorumlarını görmüştüm2.5 ayda bir ameliyat oluyor arkadaş.
işin daha da kötüsü başka hastalara ait olduğunu düşündüğüm fotoğrafları paylaşıyor.
gerekli şikayetleri bir üyemiz yapmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?