Anladım sağlıklı bir şekilde kullanmanız dileğiyleYok rengi aynı hala..Dediğiniz gibi muhtemelen ışıktan![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım sağlıklı bir şekilde kullanmanız dileğiyleYok rengi aynı hala..Dediğiniz gibi muhtemelen ışıktan![]()
doktorunuz kim acabaÖncelikle bu konuda hakkında hiçbir fikrim yokken forumdaki arkadaşların paylaşımları bana çok yardımcı oldu.. Her birine tek tek teşekkür ederim.. Belki benim sürecinin de birilerine faydası olur diye paylaşıyorum..
Yaş 37 boy 163 kilo 65
Biri 11 biri 7 yaşında 2 çocuk annesiyim..
Memem küçük de olsa vardı fakat dogumlardan emzirmelerden sonra bir garip hal almışlardı ekleyeceğim fotoğraflarını..
Uzun araştırmalarım düşünme surecim olmadı.. Bir anda karar verip ameliyat oldum.. Kronik başka rahatsızlıklarım da var ona rağmen nasıl cesaret edebildim bilmiyorum
Kas üstü Motiva Ergonomix 400 cc protez kondu.. Şuana kadar bir sorun yaşamadım genel olarak mutluyum.. Size de fikir olsun..
Darısı tüm isteyenlereGüzel günlerde kullanalım
![]()
Medicalpark Sinan Murat Bozdoktorunuz kim acaba
Medicalpark Sinan Murat BozMuhteşem olmuşsunuz , sağlıkla kullanın inşallah. Bursa’da kime ameliyat oldunuz acaba ? Ben de Bursa için doktor arayışındayım .
Sectiginiz protezin ozelligine gore degisiyor daha sertleri veya daha yumusaklari oluyor.. benim 2 ay oldu gayet yumusadilar suanda.. istedigim sekli verebiliyorum..meme eski yumuşak dokusuna kavuşuyo mu yoksa sert mi oluyor
Motiva ergonomixsizin hangi markaydı
Bence boy kilo bazında gayet uygun. Çok güzel görünüyor ve en önemlisi konu sahibi görüntüden memnun. Artık yapılmış bir şeye böyle yorum nasıl yapabiliyorsunuz? Fazla nezaketsiz buldumBiraz büyük mü olmuş sanki![]()
Etiketleme için teşekkür ederim paylaştığınız süreç baya yol gösterici . Sizinki de çok güzel oturmuş doğal meme görüntüsüne ulaşmış kısa zamanda güle güle kullanın
Kesinlikle eski hallerinden güzel olacaklarEtiketleme için teşekkür ederim paylaştığınız süreç baya yol gösterici . Sizinki de çok güzel oturmuş doğal meme görüntüsüne ulaşmış kısa zamanda güle güle kullanınbenimki mentor high profil muhtemelen daha geç doğallaşıcak araştırdığımda en geç yumuşayanın mentor olduğunu biliyordum . Motiva doğal dokuya daha yakın diye biliyorum . Ay hepsi güzel yeter ki eskisinden büyük olsun
sizlerin deneyimleri baya yardımcı oluyor çok feyz aldım buradan . böyle mi kalacak vs diye endişe etmeden bekliyorum sayenizde . Tekrar teşekkürler sevgiler