MEME BÜYÜTME - Bursa (Fotograflı)

Muhteşem olmuşsunuz , sağlıkla kullanın inşallah. Bursa’da kime ameliyat oldunuz acaba ? Ben de Bursa için doktor arayışındayım .

Öncelikle bu konuda hakkında hiçbir fikrim yokken forumdaki arkadaşların paylaşımları bana çok yardımcı oldu.. Her birine tek tek teşekkür ederim.. Belki benim sürecinin de birilerine faydası olur diye paylaşıyorum..

Yaş 37 boy 163 kilo 65
Biri 11 biri 7 yaşında 2 çocuk annesiyim..

Memem küçük de olsa vardı fakat dogumlardan emzirmelerden sonra bir garip hal almışlardı ekleyeceğim fotoğraflarını..

Uzun araştırmalarım düşünme surecim olmadı.. Bir anda karar verip ameliyat oldum.. Kronik başka rahatsızlıklarım da var ona rağmen nasıl cesaret edebildim bilmiyorum 🙈

Kas üstü Motiva Ergonomix 400 cc protez kondu.. Şuana kadar bir sorun yaşamadım genel olarak mutluyum.. Size de fikir olsun..

Darısı tüm isteyenlere 🌸 Güzel günlerde kullanalım 🫶🏼🧿
doktorunuz kim acaba

Gördüğümü söylüyorum, belki de kişi kendi fark etmeye biliyor, sonuçta buraya resim atmış ki ben de gördüğümü yorumladım

Yuzde 10 oranında kuculuyorlar.. şuan cok iyi boyutları hatta bazen bi tık daha büyük olabilirdi sanki diye bile düşünüyorum 😁

Etiketleme için teşekkür ederim paylaştığınız süreç baya yol gösterici . Sizinki de çok güzel oturmuş doğal meme görüntüsüne ulaşmış kısa zamanda güle güle kullanın 😃🧿🧿 benimki mentor high profil muhtemelen daha geç doğallaşıcak araştırdığımda en geç yumuşayanın mentor olduğunu biliyordum . Motiva doğal dokuya daha yakın diye biliyorum . Ay hepsi güzel yeter ki eskisinden büyük olsun 🤣 sizlerin deneyimleri baya yardımcı oluyor çok feyz aldım buradan . böyle mi kalacak vs diye endişe etmeden bekliyorum sayenizde . Tekrar teşekkürler sevgiler

Etiketleme için teşekkür ederim paylaştığınız süreç baya yol gösterici . Sizinki de çok güzel oturmuş doğal meme görüntüsüne ulaşmış kısa zamanda güle güle kullanın 😃🧿🧿 benimki mentor high profil muhtemelen daha geç doğallaşıcak araştırdığımda en geç yumuşayanın mentor olduğunu biliyordum . Motiva doğal dokuya daha yakın diye biliyorum . Ay hepsi güzel yeter ki eskisinden büyük olsun 🤣 sizlerin deneyimleri baya yardımcı oluyor çok feyz aldım buradan . böyle mi kalacak vs diye endişe etmeden bekliyorum sayenizde . Tekrar teşekkürler sevgiler
Kesinlikle eski hallerinden güzel olacaklar 🌸 benimkilere bakar mısın önceden nasılmışlar ruhsuz 😆🙈 cok geçmiş olsun..

Back
X