- 13 Ağustos 2020
- 163
- 62
- 48
Evet eşimde diyor ki hiç unutmayız . 10/10/20Ben saçımı bugün anneme yıkattım duşu çarşambaya sarkıtıcam, bi 5 gün dikişleri ıslatmamakta fayda var. Ben ilkgün hiç bişi anlamadım morfinden narkozdan, çok iyiyim sanıyordum kahkahalar atıyordum haahah meğer o serapmış, 2. Gün yatamadım oturarak uyudum, gece bir an ağrı ve ızdırapdan bedenim yoruldu sanırım ağrım biraz azaldı yada vücudum uykusuzluğa dirençten vazgeçip uyudu. Bence o 3. Gün işe gittim yazanlar ağrılarını sonradan unutuyor, bende işe gittim ama kendimi zorlayarak gittim. Her akşamda ablamlarda kalıyorum sitelerinin etrafında 750 metre tur atıyorum, hem memelere soğuk iyi geliyor hem de hareket edince gece daha rahat ediyorum. Her gece derken bu gece 2. Kere çıkıcam hahah
Yani hareket ağrı yapıyor ama ödem süresini kısaltır diye umuyorum. Yatma dinlenmede önemli. Kas üstünü çok hafife almamak lazım, sağlıkçı değilim ama o meme dokusu katmanlar az uz değil, onlarda derin bir doku, çok zayıf hastalarda bile derin
hepimize geçmiş olsun. Ben hala şu allahım çok pişmanım niye yaptım bunu modundayım, işallah size iyiki yapmışım derim yakında
10.10.2020 biz üçümüzün tarihine geçti en azından☺

Not: 3.günden bildiriyorum:hala sıvı sabun pompasına basamıyor,kapı kolunu basıp açamıyorum ama sifona artık basabiliyorum