Meme büyütme estetigim 22 temmuz operasyon

Ben de çarşamba saat 11 de ameliyata gireceğim kızlar göğüs dokum hiç yok kilo alıp vermedim de öne esnemesi pek yok bu sebepten diren takılacak doktor 325-350cc ikisini de deneyeceğini söyledi ameliyat esnasında dual plan olacak benim de yani yarısı kas yarısı doku altı çok heyecanlıyım ve aşırı acı çekmekten korkuyorum burada okuduklarım da etkiledi biraz bir de boyut istediğimden küçük kalmaz umarım herkes 400 üstü şeyler söylüyor

Bende 425 taktırdım.ne kadara yapicak ameliyatınizi

m mMrb. Ameliyat oldunuz mu

ucreti ne kadar

Merhaba öncelikle geçmiş olsun, ben de iki gün önce meme büyütme ameliyatı oldum çok ağrım oldu bugün biraz azaldı ama meme ucu çok hassas ve ağrıyor sizlerde de oldu mu? Ne zaman ağrılarım hafifler ağrı kesici içiyorum sürekli.

Keşke meme ucumda hassasiyet olsaydı ben resmen yarısını hissetmiyorum bende çok ağrılı geçirdim 3. 4. Günden sonra ağrılarınız tamamen kesiliyor sadece yatarken kalkarken hareket ederkenki ağrılar kalıyor onlarda gayet normal zaten. Ben 5. Günden sonra ağrı kesici içmemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…