MEME BÜYÜTME REVİZYON OLACAĞIM

pullangym

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
MERHABA ismim özge 3 yıl önce kas üstü 360cc meme büyütme ameliyatı oldum ama ne yazık ki sağ mememdeki silikon yırtılmış.Sertleşti şekli bozuldu çok kötü duruyor. Cildim kullandığım ilaçlardan inceldi bu arada memelerimde sarktı.Doktorumla görüştüm istersen yırtılan silikonu değiştiririz dedi ,istersen dikleştirme artı silikon her iki meme değişir dedi.Ama şu an maddi anlamda çok zor durumdayım tek memeyi değiştireceğim gibi duruyor.Ama kas altı yapabiliriz dedi.Aranızda kas altı dual plan meme protezi koyduran var mı? Varsa memenun mu yumuşak mı ? Ben sert ve top top görüntü sevmiyorum

Kas altı olunca protez boyutu daha mı küçük duruyor bir tık büyütsem protezi

Kas altı protezimi kış aylarında kas altı dual plan ile yeniletmek istiyorum. ( ~19 yıl oldu) Dual plan uygulamalar kesinlikle çok doğal duruyor, redditte kullanıcılar görsel paylaşıyor oradan da inceleyebilirsiniz. Ebatı siz isteyeceksiniz uygunsa doktor yapacak değilse zaten yapmıyorlar. Ama tek meme değişecekse diğeri neyse o da öyle olmalı, biri kas üstüyken diğeri kas altı olmaz.

Evet bende öyle düşündüm tek meme için aynı kas üstü olur,ama memelerim sarktı için dualı çok merak ediyorum bir cesaret ikisininde yeniletip büyütsem bir tık diyorum :) bu ayın 20 sinde ameliyatım var umarım karar verebilirim çok kararsız biriyim bu da dez avantaj

Kas altı protezimi kış aylarında kas altı dual plan ile yeniletmek istiyorum. ( ~19 yıl oldu) Dual plan uygulamalar kesinlikle çok doğal duruyor, redditte kullanıcılar görsel paylaşıyor oradan da inceleyebilirsiniz. Ebatı siz isteyeceksiniz uygunsa doktor yapacak değilse zaten yapmıyorlar. Ama tek meme değişecekse diğeri neyse o da öyle olmalı, biri kas üstüyken diğeri kas altı olmaz.
Evet bende öyle düşündüm tek meme için aynı kas üstü olur,ama memelerim sarktı için dualı çok merak ediyorum bir cesaret ikisininde yeniletip büyütsem bir tık diyorum :) bu ayın 20 sinde ameliyatım var umarım karar verebilirim çok kararsız biriyim bu da dez avantaj

19 yıl bu arada çok iyi dayanmış benimki 3 yılda yırtıldı anlamadım :/

Back
X