- 17 Nisan 2025
- 211
- 129
- 18
- 29
- Konu Sahibi yerebakanyurekyakan
-
İlk zamanlar ben de öyleydimMeme implant 6. Günümdeyim. Yıllarca memesi olan insanlara gıpta ettim. Şimdi benim de var ama korsenin üstünden bakıyorum falan ama korseyi çıkarmaktan ve memelerimi görmekten hoşlanmıyorumGarip geliyolar. Sanki hala bana ait değil. Büyük. Fazla Bu arada büyük meme yaptırmadım tabi şu an şiş ve yuvarlak olduğu için yukarda top gibi ama sanki konu o değil Yani böyle bana ait değil içinde silikon olduğunu biliyorum ya . Belki de çok yeni diye ve sert diye bütünleşemedim yani. Banyo yap dedi doktor 3. Gün. Ama ben yapamıyorum mesela erteliyorum. Çünkü banyoda uzun süre görücem var mı bu duyguları yaşamış olanınız ya yoksa bende problem mi
Hahahahaha ne zaman sonra bakmaya doyamadın söylesene allah aşkınaİlk zamanlar ben de öyleydimama şimdi bakmalara doyamıyorum kendi kendime nazar degdiricem.. uçlarına birer nazar boncuğu mu yapistirsam bilemedim ahah
Evet biz bile bakmaya doyamıyoruz zeytininkine shkskckekdkdZeytin şanlı oninkiler çok güzel olmuş güler tabi
Gözümüz yok güle güle iyi günlerde kullansınEvet biz bile bakmaya doyamıyoruz zeytininkine shkskckekdkd
3 hafta bi dolsunHahahahaha ne zaman sonra bakmaya doyamadın söylesene allah aşkına
3 hafta dolunca umarım memelerimle bütünleşebilirim amin3 hafta bi dolsun
Konuda görsel paylaşsan seninkine de bakardıkEvet biz bile bakmaya doyamıyoruz zeytininkine shkskckekdkd
Attım sana canımKonuda görsel paylaşsan seninkine de bakardık
Attım sana canım
Teşekkür ederim sen de yaptırdın mıSende iyi günlerde güle güle kullan. Canım
Yok canım benim küçük ama memnunumTeşekkür ederim sen de yaptırdın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?