• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme büyütme sonrası yeni memelerinize yabancı hissettiniz mi 😂

yerebakanyurekyakan

Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2025
210
130
18
29
Meme implant 6. Günümdeyim. Yıllarca memesi olan insanlara gıpta ettim. Şimdi benim de var ama korsenin üstünden bakıyorum falan ama korseyi çıkarmaktan ve memelerimi görmekten hoşlanmıyorum😂 Garip geliyolar. Sanki hala bana ait değil. Büyük. Fazla 😂 Bu arada büyük meme yaptırmadım tabi şu an şiş ve yuvarlak olduğu için yukarda top gibi ama sanki konu o değil😂😂 Yani böyle bana ait değil içinde silikon olduğunu biliyorum ya . Belki de çok yeni diye ve sert diye bütünleşemedim yani. Banyo yap dedi doktor 3. Gün. Ama ben yapamıyorum mesela erteliyorum. Çünkü banyoda uzun süre görücem 😂 var mı bu duyguları yaşamış olanınız ya yoksa bende problem mi var

Meme implant 6. Günümdeyim. Yıllarca memesi olan insanlara gıpta ettim. Şimdi benim de var ama korsenin üstünden bakıyorum falan ama korseyi çıkarmaktan ve memelerimi görmekten hoşlanmıyorum😂 Garip geliyolar. Sanki hala bana ait değil. Büyük. Fazla 😂 Bu arada büyük meme yaptırmadım tabi şu an şiş ve yuvarlak olduğu için yukarda top gibi ama sanki konu o değil😂😂 Yani böyle bana ait değil içinde silikon olduğunu biliyorum ya . Belki de çok yeni diye ve sert diye bütünleşemedim yani. Banyo yap dedi doktor 3. Gün. Ama ben yapamıyorum mesela erteliyorum. Çünkü banyoda uzun süre görücem 😂 var mı bu duyguları yaşamış olanınız ya yoksa bende problem mi
İlk zamanlar ben de öyleydim 🙈 ama şimdi bakmalara doyamıyorum 😊 kendi kendime nazar degdiricem.. uçlarına birer nazar boncuğu mu yapistirsam bilemedim ahah 🙈😆😁

Back
X