Meme büyütme ve dikleştirme ameliyatı oldum

neselikiznesrinn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2025
44
7
1
23
Merhaba 23 yaşındayım 172 boyum ve 70 kiloyum. 360 cc yaptırdım ve iki göğsüm arası ödem de var şu an tabii ama yine de tatmin olamadım sanki. 10 gün oldu ve daha büyük olabilir miydi diye düşünüyorum. Doktor 400 e çıkabiliriz ameliyatta bakacağım ama taşma olabilir yukardan demişti göğsümün max alacağı mı bu anlamadım sonrasında da ona bıraktım. Diğer kontrolüme kadar bekleyemeden buraya yazmak istedim Acaba max yapabileceği bu muydu bilginiz var mı ameliyat olanlara soruyorum Daha da oturur mu göğsüm sonrasında şimdi ikisi arasında ödem olunca da göğüs kafesimle bir gibi geliyor herhalde.

Merhaba çok geçmiş olsun. Bende 11 Ağustos da ameliyat oldum 400 CC motiva takıldı ama şuan 18. Günüm ve ben hala biraz eğik yürüyorum anı bı hareket yaptığım da iç dikis ağrısını hissediyorum sizde durumlar nasıl şuan bu anlattigim şikayetler oldu mu? Olduysa kaçıncı günden sonra geçti ?

173 boy 65 kiloyum . 335-360 cc takıldı. 3.5 ay doldu. Ben boyutundan çok memnunum. Büyük meme oldum olası sevmedim. Sizin beklentiniz büyükse bu boyutlar küçük kalacaktır.

Merhaba yok hayır hiçbir şikayetim yok dikiş ağrısı ea hissetmiyorum 1 ay oldu bugün. Ama geçicidir olur öyle ağrılar bence çok normal. Kaç kiloydunuz boyunuz kaç? Benim doktorum sanırım risk almamak adına 360 taktı gerçekten memnun kalmadım 400 taksaydı keşke

173 boy 65 kiloyum . 335-360 cc takıldı. 3.5 ay doldu. Ben boyutundan çok memnunum. Büyük meme oldum olası sevmedim. Sizin beklentiniz büyükse bu boyutlar küçük kalacaktır.
Memnun olmanıza çok sevindim ben de bi 5 kilo versem belki farklı gelir gözüme. Şimdi ödem de var göbeğimde o yüzden belki de hoş gelmiyor gözüme. Sizin doktorunuz daha büyüğe çıkabileceğini söyledi de siz mi bu cc leri istediniz acaba? Tabii ki doktorum bu şekilde uygun görmüştür sağlık açısından illa ki ama 400 cc yi hiç mi denemedi acaba diyorum55 kilo kadınlar 400-420 taktırabilirken bana neden uymaz anlayamadım

Ani hareketlerden de kaçının bence bir süre

Sanırım göğüs kafesi genişliğiyle alakalı bir olay. Benim 290 takılacaktı ben bi tık daha büyük istedim sonradan. Doktora hiç max koyulabilcek silikonu koyun demedim. Hatta küçük bile durabilir ama büyük durmasın dedim. İlerisi de var bu işin. Bence büyük meme insanı olduğundan olgun gösterebiliyor. Ayrıca sarkması da daha erken olur mantıken. Sırt ağrısı vs de cabası. Para veriyoruz acı çekiyoruz ve sonuçta yaşımdan büyük görünmek ya da sırt ağrısu çekmek istemem. Sen sadece kilo vermeye odaklan. 5-10 kilo arası versen memen vücuduna oranla daha orantılı duracak eminim

Çok haklısın şimdi okuyunca rahatladım ve hak verdim. Bu arada yavaş yavaş dekolte giymeye başladım ve gözüme güzel gelmeye başladılarDediğin gibi büyük meme de zor ve sıkılabilirdim zamanla ayrıca yaşlı da gösteriyor insanı gerçekten. Daha zarif orta boy memeler ben garip bir şekilde yaptırdığım belli olmadığına takıldım ama tişörtten kazaktan da büyük durmayıversin napalım

Bir de dikleştirmeyle protez birlikte yaptırdım kilo verince de yine sarkacaklar diye üzülüyorum yavaş sağlıklı vermeye çalışıyorum

Ameliyatının üstünden ne kadar geçti ve memnuniyet durumum nasıl? Ameliyat öncesi meme dokunuz ne kadardı?
Ayy daha önce 18. Günüm yazmışım yanlışlıkla düzeltiyorum 11 Ağustos da amelyat oldum bugün 22. Günüm omuzlarımı doğrultabiliyorum artık ama dikiş ağrılarım biraz da olsa hala var. Herşeye rağmen şimdilik Memnunum çünkü neredeyse hiç memesi olmayan biriydim

Hangi doktor ve nekadara yaptırdınız acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…