Meme büyütme

Boobiesta

Always want more..
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
40
34
Merhaba arkadaşlar,

Birkaçınıza zaten daha önce danışmıştım meme büyütme konusunda özel mesajlar atmıştım. 1 aydır düşünüyordum ve sonunda günümü aldım Pazartesi ameliyat olacağım ve kızlar heyecandan uyuyamıyorum bile. Ölçülerimi cm olarak bilmiyorum fakat 75-80A cup sütyen kullanıyorum Şu an anestezi işlemlerini yapıyorum. 325-350 cc yuvarlak pürüzlü mentor düşünüyor doktorum, henüz high profile mı medium profile mı karar veremedi fakat higha daha yakın. Ona ameliyatta karar verecekmiş. Kas altı ve meme altı olacak. 350 cc olur diye umuyorum tabi ben :) inşallah hep hayalini kurduğum memişlere sahip olurum. Bu sırada sorularıma özel mesajlarıma sabırla cevap veren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.

Merhaba arkadaşlar,

Birkaçınıza zaten daha önce danışmıştım meme büyütme konusunda özel mesajlar atmıştım. 1 aydır düşünüyordum ve sonunda günümü aldım Pazartesi ameliyat olacağım ve kızlar heyecandan uyuyamıyorum bile. Ölçülerimi cm olarak bilmiyorum fakat 75-80A cup sütyen kullanıyorum Şu an anestezi işlemlerini yapıyorum. 325-350 cc yuvarlak pürüzlü mentor düşünüyor doktorum, henüz high profile mı medium profile mı karar veremedi fakat higha daha yakın. Ona ameliyatta karar verecekmiş. Kas altı ve meme altı olacak. 350 cc olur diye umuyorum tabi ben :) inşallah hep hayalini kurduğum memişlere sahip olurum. Bu sırada sorularıma özel mesajlarıma sabırla cevap veren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.

Şimdiden hayırlı olsun:) İnşallah güzel haberlerle sorunsuz güzel sonuçların olsun :KK68:

Çok ama çok heyecanlı böyle değişik bi psikolojideyim. Yarın ameliyat günüm. Bana şans dileyin arkadaşlar. Benim durumumdakilere de allah kolaylık versin ☺️

Çok ama çok heyecanlı böyle değişik bi psikolojideyim. Yarın ameliyat günüm. Bana şans dileyin arkadaşlar. Benim durumumdakilere de allah kolaylık versin ☺️
Allah sana ve senin gibi ameliyat olacaklara yardim etsin caniminsallah hersey gonlunce olur
Bol sanslar canim dualarimiz seninle hic korkma olup bitecek sen ruyalar gorurken :KK33:haberlerini bekliyoruz canim iyi olur olmaz yaz lutfen :KK66:

Arkadaşlar anca kendime gelebildim. 10:30 gibi ameliyata aldılar. Ben de tikkabilla gibi devlet hastanesinde oldum bu arada ilsun hanıma o kısmı unutmuşum heyecandan. Ameliyattan sonra çook ağrım oldu benim. Hala da takdire şayan bir ağrım var. Özellikle yatıp kalkmam çok zor oluyo. Hala direnler duruyo zaten yarına kadar yatıcam, yarın inşallah bir aksilik olmazsa direnleri çekip çıkaracaklar. Tabi ki ilsun hanımı gördüğüm an ilk sorduğuö kaç cc oldu :) ama bi yandan da baygınım. Sola 400 dağa 375 koydum dedi. Hafif bir asimetri olacaktır çünkü mentorlar 25 25 yükseliyor ve doğal halim asimetrik dedi. İnşallah bundan sonrası daha ağrısız olur

Arkadaşlar anca kendime gelebildim. 10:30 gibi ameliyata aldılar. Ben de tikkabilla gibi devlet hastanesinde oldum bu arada ilsun hanıma o kısmı unutmuşum heyecandan. Ameliyattan sonra çook ağrım oldu benim. Hala da takdire şayan bir ağrım var. Özellikle yatıp kalkmam çok zor oluyo. Hala direnler duruyo zaten yarına kadar yatıcam, yarın inşallah bir aksilik olmazsa direnleri çekip çıkaracaklar. Tabi ki ilsun hanımı gördüğüm an ilk sorduğuö kaç cc oldu :) ama bi yandan da baygınım. Sola 400 dağa 375 koydum dedi. Hafif bir asimetri olacaktır çünkü mentorlar 25 25 yükseliyor ve doğal halim asimetrik dedi. İnşallah bundan sonrası daha ağrısız olur

Geçmiş olsun canım. Hayırlı olsun :) kısa sürede iyileşmeni diliyorum..

Merhaba arkadaşlar,

Umarim guzel olur:)
Buyuk bir adim attin gerisi de gelir.

Cok gecmis olsun umarim sorunsuz surecin olur

Cok gecmis olsun cnm.o ilk gunu en taze yasayanlardanim.3.gunum bugun.ilk gun cok kotu hele yataktan kalkmak fena.buradaki arkadaslarin tecrubeleriyle sabrettim ve cok hakli ciktilar.yarindan itibaren an ve an duzelmeye basliycaksin.bugun cok daha iyiyim ben

Çok şükür bugün ayağa kalkabildim eve çıktım direnlerim çekildi. Günlük pansumanımı evde yapıcam diren yerlerine. Bugün de ağrılı ama yarına çok daha rahat olcam inşallah. Ben burun ameliyatı da oldum ama memenin ağrısı çok farklıymış ilk günü çok ağrılı geçti benim. Ki hala rahat rahat oturamıyorum. Muhtemelen kas altı olduğundan tabi :) şu an patlayacak gibi asimetrik ve dimdik ama yine de güzel :) gün gün yazarım başıma gelenleri. Darısı isteyen herkesin başına ☺️

Canım burdan da bir geçmiş olsun diyeyim. Artık her geçen gün kendini daha iyi hissedeceksin inşallah.. İlsun hanımın seni araya sıkıştırması çok iyi olmuş. Marttan itibaren hastaneden ayrılıyor, özelde yapacakmış ameliyatlarını ama aynı fiyattan yapacakmış. İnşallah senin memişler de güzel olacak canım, fotoğraflarını bekliyorum merakla :)

Canım burdan da bir geçmiş olsun diyeyim. Artık her geçen gün kendini daha iyi hissedeceksin inşallah.. İlsun hanımın seni araya sıkıştırması çok iyi olmuş. Marttan itibaren hastaneden ayrılıyor, özelde yapacakmış ameliyatlarını ama aynı fiyattan yapacakmış. İnşallah senin memişler de güzel olacak canım, fotoğraflarını bekliyorum merakla :)

Teşekkür ediyorum ilsun hanıma gitme sebebim :)

Bugün çok daha iyiyim. Kendi kendime kalkamıyorum hala tabi ki ama yine de tuvalete kendim gidip geliyorum, kollarım hareketlenmeye başladı. Tek sıkıntım meme üzerindeki bant kalıntıları.. Yapış yapış ne giysem üzerime yapışıyo. Yolunmuş tavuğa döndüm valla tüylerim yoluna yoluna kalmadı bişey. Bi de bu ameliyat sonrası sütyen insanın kalbini sıkıştırıyo :) ilk günün yanında hepsi birer pamuk şeker tabi ki..

Çok geçmiş olsun benimde çok ağrılı geçmişti 1 hafta sonra hepsi geçti sonra yaşadıklarım ilk 3 günün yanında çerez.hayırlı olsun bundan sonra bakıp bakıp iyiki oldum sürecine gireceksin

Merhaba arkadaşlar,

canım cok gecmıs olsun bende cuma gunu oldum hepimizınkı hayırlı olsun inş

canım cok gecmıs olsun bende cuma gunu oldum hepimizınkı hayırlı olsun inş

Çook geçmiş olsun sana da canım :) şimdi rahatlamışsındır sen :) ben bugün nefes alamıyorum sütyenin baskısından ama geçer diye umuyorum yakında..

Arkadaşlar ya bugün 4. günüm ve biraz hareketliydim bugün. Akşama doğru sol memem şişti ameliyat günü haline döndü. Dru aradım bandaj yap daha da şişerse mutlaka ara ve kesinlikle kontrolüne kadar yat yürüme zorunda kalmadıkça dedi. Başına böyle birşey gelen var mı? Çok tedirgin oldum. o_O

Arkadaşlar ya bugün 4. günüm ve biraz hareketliydim bugün. Akşama doğru sol memem şişti ameliyat günü haline döndü. Dru aradım bandaj yap daha da şişerse mutlaka ara ve kesinlikle kontrolüne kadar yat yürüme zorunda kalmadıkça dedi. Başına böyle birşey gelen var mı? Çok tedirgin oldum. o_O
Geçmiş olsun...Dayanılmayacak,şiddetlenen agrı olursa,gögsünden koluna doğru vuran hatta kolunu artık hareket ettiremeyecek kadar,kızarıklık olursa yani memede renk kızarması gibi muhakkak doktoruna git.. Kollarını zorlama evde yürü ama kollarını kullanmamaya çalış canım.Umarım geçer..

X