Meme ca tedavisi gören yada önceden geçirmiş olanlar

Amin amin aminnnnn inşallah dediğiniz gibi ameliyattan sağ salim cıkarım ve patoloji temiz gelir de oğlumun başında sağlıcakla dururum🥹🤲🏻
Babanızın durumu çok çok güzel bir örnek, tıp istatistiklerden oluşmuyor işte. Ben de çalışıyordum simdi heyet raporluyum, ben de geç kaldım yani doktorlar bulana kadar...
O yüzden ben de çok aksilik yaşadım. .. İnşallah babacığınızla nice sağlıklı yıllarınız olur.
Yazdığınız için çok teşekkür ederim, moral olarak çökmüş durumdayım çünkü
İnşsllah tabiki olacaksınız hayat çok güzel siz çok güzel bir kadınsınız oğlunuzla sağlıklı huzurlu upuzun yıllarınız olsun rabbim birbirinizden hiç ayırmasın. Doktor bulana kadar haklsnız biraz daha süreç uzuyor ama olsun sonuçta buldunuz ve başladınız önemli olan buydu hiç moralinizi bozmayın inanın iyi örneklerde çok ama insanlar iyileri çok fazla yazmıyor unutuyor çünkü haklı olarak buraya veya başka yerlere hep çare arayanlar geliyor onun için okuyup Can sıkmayın herşey gönlünüzce olsun inşallah
Babam için ettiğiniz dualar içinde Allah razı olsun çok sağolun 🙏

İnşsllah tabiki olacaksınız hayat çok güzel siz çok güzel bir kadınsınız oğlunuzla sağlıklı huzurlu upuzun yıllarınız olsun rabbim birbirinizden hiç ayırmasın. Doktor bulana kadar haklsnız biraz daha süreç uzuyor ama olsun sonuçta buldunuz ve başladınız önemli olan buydu hiç moralinizi bozmayın inanın iyi örneklerde çok ama insanlar iyileri çok fazla yazmıyor unutuyor çünkü haklı olarak buraya veya başka yerlere hep çare arayanlar geliyor onun için okuyup Can sıkmayın herşey gönlünüzce olsun inşallah
Ah..Annem de aynısını söylüyor, kötü olanlar yazıyor iyiler yazmıyordur diye ama insanın içi öyle olmuyor..İyi ki yazdınız sağolun var olun, iyi ki güzel örneklere katkı sagladınız♥️🤲🏻🍀

Ah..Annem de aynısını söylüyor, kötü olanlar yazıyor iyiler yazmıyordur diye ama insanın içi öyle olmuyor..İyi ki yazdınız sağolun var olun, iyi ki güzel örneklere katkı sagladınız♥️🤲🏻🍀
Gerçekten öyle anneciğiniz doğru söylüyor insanlar çare ararken evet yazıyor ama iyileşince bende dahil şu süreçten geçtim atlattım demiyoruz çoğu zaman onun için okumayın LÖSEV e kayıt oldunuz mu çok güzel etkinlikleri oluyor babam onlarla da çok moral buldu aktif kalmanızı sağlıyorlar hem 🩷

Gerçekten öyle anneciğiniz doğru söylüyor insanlar çare ararken evet yazıyor ama iyileşince bende dahil şu süreçten geçtim atlattım demiyoruz çoğu zaman onun için okumayın LÖSEV e kayıt oldunuz mu çok güzel etkinlikleri oluyor babam onlarla da çok moral buldu aktif kalmanızı sağlıyorlar hem 🩷
Hayır olmadım, çalışıyordum ve kalan vaktimde oğlumla vakit geçiriyordum normalde 🍀🍀

Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum. Eşimin kuzeni bu hastalığa yakalandı 2 yaşındaki bebesiyle kosturdu durdu. Çok şükür artık çok iyi🧿
Birde yıllar önce ben küçükken komşumuz bu hastalığa yakalandı. Uzun süren tedavi dönemi oldu..kızı genç kızdı o zamanlar. Sonra kizi evlendi torunlarını bile gördü çok şükür
Evet süreç zor yıpratıcı ama artık tedavisi var çok şükür. Evladınız için güçlü olacak iyileseceksiniz ALLAHİN izniyle. Bu surecte iyi doktorlar, kolaylıklar ve sabırlar diliyorum

Hayır olmadım, çalışıyordum ve kalan vaktimde oğlumla vakit geçiriyordum normalde 🍀🍀
Lütfen olun derim etkinlikleri oluyor oğlunuzu da alıp gidersiniz ben babamla gidiyorum veya annem gidiyor babamla yemekleri organizasyonlar yapıyorlar size çok iyi gelir 🙏

Rabbim şifa versin, çocuğunuzla birlikte daha güzel günler geçirin inşallah. benim anneme de metastatik meme ca teşhisi kondu. Karaciğere metastaz yapmış. Ara sıra çok zor günler geçiriyorum. Rabbim tez zamanda bizi güzelliklere çıkarsın. Annem ilk başta kabullenmiyordu hastalığını şimdi şimdi kabul ediyor ve iyi olacağım o bende misafir diyor. Rabbimin kudreti çok büyük.

Çok geçmiş olsun. Benim öz teyzemde meme ca idi. Kemoterapi aldı aradan 1 yıl geçti rahmini yumurtalıklarını aldılar. Şuan 7-8 yıl oldu. Düzenli kontrollerine gidiyor ve çok şükür çok iyi. Darısı sizin başınıza. insallah oğlunuzla birlikte güzel bir ömür yaşarsınız ve görüp göreceğinizde bu olur. başka kötü bir şey görmezsiniz.

Rabbim şifa versin, çocuğunuzla birlikte daha güzel günler geçirin inşallah. benim anneme de metastatik meme ca teşhisi kondu. Karaciğere metastaz yapmış. Ara sıra çok zor günler geçiriyorum. Rabbim tez zamanda bizi güzelliklere çıkarsın. Annem ilk başta kabullenmiyordu hastalığını şimdi şimdi kabul ediyor ve iyi olacağım o bende misafir diyor. Rabbimin kudreti çok büyük.
Benim anneme de aynı şey oldu 3 sene önce yaşanmıştı çok şükür geçti ama şimdi karaciğer metastaz.. kemoterapi alıyor şu an sizin tedavi nasıl ? Nasıl ilerliyorsunuz acaba? Allah annelerimize bekleyen herkese şifa versin.

Benim anneme de aynı şey oldu 3 sene önce yaşanmıştı çok şükür geçti ama şimdi karaciğer metastaz.. kemoterapi alıyor şu an sizin tedavi nasıl ? Nasıl ilerliyorsunuz acaba? Allah annelerimize bekleyen herkese şifa versin.
Çok geçmiş olsun. Annem 6 yıl önce rahim kanseri geçirdi komple alındı. Işın tedavisi gördü. 6 yıl sonra aynı tarihte bir anda sağ meme şişti. Biyopsi, pet, Mr derken memeden kaynaklı karaciğer metastaz çıktı. 14 martta ilk kemoterapiyi aldı. Karaciğeri yormamamız gerek dedi doktor. Karboplatin + paklitaksel veriliyor. Haftada 1 yapılacak. 3 ay sonra pet.Bilmiyorum 23. Nde tekrar gideceğiz. Karaciğer değerleri nasıl annenizin?

Geçmiş olsun, babam rektum ca di 2 akciğer met. Kemolar radyolar şuan iyi şükür, kız kardeşim meme ca idi ameliyat ile atlattı şükür, bende de meme ca şüphesi var MR sonucu bekliyorum.

netten psikolog Tülay Kök var 2.meme ca yendi inşallah..

Allah şifanızı versin. Çocuğunuzla mutlu sağlıklı uzun yıllarınız olsun.

Geçmiş olsun, babam rektum ca di 2 akciğer met. Kemolar radyolar şuan iyi şükür, kız kardeşim meme ca idi ameliyat ile atlattı şükür, bende de meme ca şüphesi var MR sonucu bekliyorum.

netten psikolog Tülay Kök var 2.meme ca yendi inşallah..

Allah şifanızı versin. Çocuğunuzla mutlu sağlıklı uzun yıllarınız olsun.
Çok geçmiş olsun inşallah allah koktuğunuzdan korusun sizi sonuçlarınız temiz gelsin
Benim babam da rektum ca 4. Evreydi şuan son pet temiz ama hala koruma kürü alıyor kemoterapi olarak sizin nasıl hala alıyor mu acaba babanız

Çok geçmiş olsun inşallah allah koktuğunuzdan korusun sizi sonuçlarınız temiz gelsin
Benim babam da rektum ca 4. Evreydi şuan son pet temiz ama hala koruma kürü alıyor kemoterapi olarak sizin nasıl hala alıyor mu acaba babanız
İyi dualarınız için teşekkür ederim. Allah babanıza şifa versin inşallah.

Babamın süreç çok geride kaldı çok şükür, her yıl kontrol altında. Ama kemoterapi nedenli sirozu var, basit safrataşını bile almıyorlar, oda sıkıntı veriyor. Yine de şükür.

İyi dualarınız için teşekkür ederim. Allah babanıza şifa versin inşallah.

Babamın süreç çok geride kaldı çok şükür, her yıl kontrol altında. Ama kemoterapi nedenli sirozu var, basit safrataşını bile almıyorlar, oda sıkıntı veriyor. Yine de şükür.
Amin Allah razı olsun inşallah.

Çok şükür inşallah bizde kontrollere geçip bu günleri görürüz bizimle birlikte tüm hastalarda 🙏 kemoterapi mutlaka bir iz bırakıyor babam da ayaklarında his kaybı oldukça yüksek nöropati oluştu şiş ve hissetmiyor hiç alt tarafını ama tabi dediğiniz gibi buna şükür

Back
X