Meme de ele gelen beze ancak ultrason da birşey çıkmadı

larin1501

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2021
58
14
38
31
Merhaba hanımlar sizden acil yardıma ihtiyacım var bende yoğun anksiyete yaşıyorum . 9 ay önce gogsumde böyle duvar gibi bir sertlik vardı gittim ultrason çekildim birsey çıkmadı lenf nodu var normal bir yapı dediler. Unuttum gitti sonra 9 ay geçti üstünden mememi kontrol ederken elime böyle küçük sert bir damar gibi beze gibi birsey geldi . Ertesi güne hemen randevu alıp gittim . Ultrason Cekilde ancak doktora bulduğum bezeyi göstermedim genel muayene yaptı ultrason da 2 meme de baktı detaylıca . Normal meme yapısı bir sorun yok yaz dedi sekreterine . Çıktım geldim 1 haftw geçti o beze hala elime geldikçe acaba orda birsey varsa doktor göremediyse ya gözden kacırdıysa zaten küçük bir beze acaba gözden kacırdı nı ultrasonda göremedi mi diyorum . Başına böyle birsey gelen var mı

Normalde bende de çok beze şeklinde çıkar adet yaklaşında daha çok belli olur lenf bezidir büyük ihtimalle kendini üzme sakın üzüntüden de şişiyor lenfler doktor birşey yok demişse yoktur canım stres yapma

Canım benim çok teşekkürler . Sol memenin altında hemen unutayım diyorum 2 gün unutuyorum sonra tekrar aklıma geliyor kafayı yiyecek gibi oluyorum anksiyete o kadar kötü birsey ki

Canım benim çok teşekkürler . Sol memenin altında hemen unutayım diyorum 2 gün unutuyorum sonra tekrar aklıma geliyor kafayı yiyecek gibi oluyorum anksiyete o kadar kötü birsey ki
Tedavi oluyor musun canım sağlık anksiyetesi kötü bende de var anksiyete panik atak benimki tedavi oluyorum artık takmıyorum kafama taksam da 2 güne unutuyorum
Ben senin için gene baktım memelerime kontrol ettim koca koca hatta benimkiler ama hep şişer benim boğazda kulak arkamda da çok çıkar azıcık yorulsam lenflerim şişiyor kadınların vücudu daha hassas sen kendini yorma ve stres yapma sakın

Geçen sene gittim canım prozac kullandım 2 ay kendime geldim sonra bıraktım gayet iyiydim ki 1 ay önceye kadar tekrar geldi sürekli kendime birseuler bakıyorum özellikle kanser korkusu beni yiyip bitiriyor

Geçen sene gittim canım prozac kullandım 2 ay kendime geldim sonra bıraktım gayet iyiydim ki 1 ay önceye kadar tekrar geldi sürekli kendime birseuler bakıyorum özellikle kanser korkusu beni yiyip bitiriyor
Canım sen ilacını aksatma benim doktorum 1 yıl dedi bırakmaya çalıştık arttı benim şikayetlerim artık ilaçsız çok kötüyüm benimde sosyal anksiyete dışarı çıkamıyorum kalabalık sevmiyorum ilaçların dozunu düşürdüm gene etkiliyor ama çok değil sen yine görün doktoruna

Benzer durum bende de vardı o beze gibi şeyler meme yapısı diğerinde de benzer bezeler var. Neticede doktora gitmiş muayene olmuşsunuz rahatlayın. Kafanızı başka bir şeyle meşgul edin geçecektir. Doktorda göremiyorsa başka kimse bilemez lütfen sakin olun gidin biraz avm gezin kahve için

Bende yaşadım aynı durumu, fibrokistik meme yapısı, normal demişlerdi bana da dönem dönem kist gibi ele geliyor sonra geçiyor sonra tekrar oluyor vs.. hatta süt kanallarından dolayı büyük ihtimalle, doğum emzirme sonrası geçer demişlerdi 10 sene evveldi sanırım ilk farkedip kontrole gittigimde, haftaya doğurucam inşallah, emzirebilirsem gorucem geçip geçmediğini

Geçen sene gittim canım prozac kullandım 2 ay kendime geldim sonra bıraktım gayet iyiydim ki 1 ay önceye kadar tekrar geldi sürekli kendime birseuler bakıyorum özellikle kanser korkusu yaşıyorum ol
canım ele gelip doktor raporda hiçbir sorun yok yazınca korktum açıkçası hiç orayı görmedi mi acaba dedim çünkü göstermedim de ben burda birseu var diye

Kuzum bana fibrokistik de demedi ben öyle olduğunu duşünuyorum ama raporda yazmamış . Sende ultrason raporun da yazmış mıydı cevaplarınız beni rahatlatıyor

Doktorlar biliyor nereye bakacağını stresten anlamamışsınızdıe sonuçta onlar bu işin prof. Olmuş üzülmeyin lütfen böyle kaygıyla yaşanmaz. Güzel şeyler düşünün bende kaygılı olduğum zaman daha çaresiz zor durumda olan insanlar aklıma gelir mesela hapiste yatanlar allah düşürmesin ve o zaman rahatlıyorum sende dene bak işe yarıyor

Ve ayrica memede herkesin eline birşeyler geliyor benimde geliyor küçük fındık gibi ve yuvarlak yapılar önemsiz oynaması falan. Zaten kötü birşey olsa meme büyür değişir meme başımiçe girer ateş olur. Bunların hepsini yaşayan arkadaşım doktora gitti kocaman sıvı boşalttılar ona bile kansersin demediler memelerde kist olur. Bence bugünden sonra takma kafana

Endişelenecek birşey olsa hemen görürdü canım meme yapısında var zaten bezeler bazen büyür bazen küçülür endişelenme sakın kendini rahatlat aklına gelince hepimizde var yani o bezeler

Kuzum bana fibrokistik de demedi ben öyle olduğunu duşünuyorum ama raporda yazmamış . Sende ultrason raporun da yazmış mıydı cevaplarınız beni rahatlatıyor
Yok canım raporda fln yazmamisti normal bulgular gibi bişi yaziyordu, bende kanserden panikleyip gittiğim için sözlü olarak anlatmisti

Cevaplarınız için hepinize çok teşekkür ederim iyi ki varsınız bu anksiyete nasıl bir şeyse beynim resmen benimle oyun oynuyor . Bir de okuyorum mesela kadın yazmış mercimek gibi birsey vardı gittim doktora birsey yok dedi diğer doktora gittim kist çıktı diğeri göremedi filsn bunları görünce endişeleniyorum tekrar mı gitsem diyorum ama salaklık ediyorum işte

Yok canım raporda fln yazmamisti normal bulgular gibi bişi yaziyordu, bende kanserden panikleyip gittiğim için sözlü olarak anlatmisti
Cevaplarınız için hepinize çok teşekkür ederim iyi ki varsınız bu anksiyete nasıl bir şeyse beynim resmen benimle oyun oynuyor . Bir de okuyorum mesela kadın yazmış mercimek gibi birsey vardı gittim doktora birsey yok dedi diğer doktora gittim kist çıktı diğeri göremedi filsn bunları görünce endişeleniyorum tekrar mı gitsem diyorum ama salaklık ediyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…