- 29 Haziran 2018
- 134
- 43
- 48
- 36
- Konu Sahibi Mavilikler3535
-
Teşekkür ederim ınsallahBir ikis sene olmustur burda bir konuda okumustum. Bir uye meme kucultme ameliyati sonrasi bebegini emzirebildigini ama sutunun onceki dogumuna nazaran daha az oldugunu yazmisti. Ama kucultme ameliyatinda mecburen sut bezlerinin bir kismi aliniyor, sutun azalmasi dogal. Diklestirmede sut kanallarina yanlislikla zarar vermedilerse sut bezleriniz korunur ve sut verebilirsiniz diye dusunuyorum.
Suan icin memnunum.toparlayici sudyen takmadan gezebiliyorum.Tabi dogum kilolarini verdikten ve emzirdikten sonra nasil olur bilemem.Göğüsleriniz tekrar sarktımı acaba dikleştirme sonrası? Memnunmusunuz dikleştirmedenmem
Göğüsleriniz tekrar sarktımı acaba dikleştirme sonrası? Memnunmusunuz dikleştirmeden
Sizde gelir kesinlikle. Asıl bende gelmezArkadaslar hepinize merhaba.Dogru yeremı actım bılmıyorum.4 yıl once meme dıklestırme amelıyatı oldum.Sımdı dogumuma az kaldı.Sizce süt vermede sıkıntı yaşarmıyım sureklı bunu dusunuyorum.Benım gibi gıbı bu amelıyatı olup sorunsuz süt veren varmı acaba o kadar rahatlıyacagımki bunu duyunca.Göğüslerim cok büyüdü ve hassas aslında.Göğüs uclarımda oyle.Umarım sorun olmaz dogumdan sonra
Protez takılmışmıydı? Kadüstü kas altı hangisi acabaa cok saevindim memnun olmanızaSuan icin memnunum.toparlayici sudyen takmadan gezebiliyorum.Tabi dogum kilolarini verdikten ve emzirdikten sonra nasil olur bilemem.
Hadi yaa :/Sizde gelir kesinlikle. Asıl bende gelmez1kg doku alındı benden
Protez takilmadi,sadece diklestirme yapildi.Goguslerim cok kucuk olsaydi taktirirdim.Ama daha da buyuyecekti ,buyuk meme sevmiyorum:)) Bende dogal bir goruntu olustu.Protez takılmışmıydı? Kadüstü kas altı hangisi acabaa cok saevindim memnun olmanıza
Bende emzirme bittikten sonra gögüslerim için ameliyat olmayı düşünüyorum ama instagramda fenomen bir kadını gördükten sonra çok tereddüt ettim. Kadın çok acı çekiyordu. Şimdi kas altı kas üstü ne fark ediyor? Benim bedeniyle alakam yok ama sarkacak muhtemelen.Protez takılmışmıydı? Kadüstü kas altı hangisi acabaa cok saevindim memnun olmanıza
Kas altı ilk 1 hafta cok agrılı, kasüstü ağrısız fark buBende emzirme bittikten sonra gögüslerim için ameliyat olmayı düşünüyorum ama instagramda fenomen bir kadını gördükten sonra çok tereddüt ettim. Kadın çok acı çekiyordu. Şimdi kas altı kas üstü ne fark ediyor? Benim bedeniyle alakam yok ama sarkacak muhtemelen.
Peki zor bi ameliyatmıydı dikleştirme kaç saat sürdü iyileşme süreci nasıldı şimdi bile nelere dikkat etmeniz lazımSuan icin memnunum.toparlayici sudyen takmadan gezebiliyorum.Tabi dogum kilolarini verdikten ve emzirdikten sonra nasil olur bilemem.
Hastanede kaldıgım ilk gece zordu sadece.Saat olarak hatırlamıyorum.4 yıl oldu,genel anestezıyle oldum.Uzun surmustu amelıyat dıye hatırlıyorum.Ilk aylar hareketlerıne dıkkat etmen lazım sadece,bır sure spor yapamıyorsun.Ama ben sonuca odaklandıgım ıcın zorlanmadım.Bana gore iyi bır surectı.Suan dıkkat etmem gereken bırsey yok.Acı agrı yok.Ama izler alt tarafta kalıyor bılgınız olsun.İzli bir amelıyat .Ben bunu bılerek yaptırmıstım.Peki zor bi ameliyatmıydı dikleştirme kaç saat sürdü iyileşme süreci nasıldı şimdi bile nelere dikkat etmeniz lazım
Ama benim ameliyat ters T sklinde ve gogus ucu mudaheleli bir ameliyatti.
Ama benim ameliyat ters T sklinde ve gogus ucu mudaheleli bir ameliyatti.
Merhaba , silikon takılmışmıydı acaba , bende ameliyat olmayı düşünüyorum kızım 2 yıl emdi tekrar bebek düşünürsem emebilir mi çok tedirginim fakat sürecide daha fazla uzatmadan ameliyat olmak istiyorum
Merhaba , lütfen bilgi verebilir misiniz emzirebildiniz mi süreç nasıl ilerledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?