Arkadaslar doktorumla görüstüm, ve Bana diklestirme ondan sonra Silikon koymayi önerdi, gögüslerim hafif sarkik, ve korkum ne Kadar agri olcak, ondan sonraki izler ne Kadar belli olacak Bana yardimci olabilirmisiniz?
Arkadaslar doktorumla görüstüm, ve Bana diklestirme ondan sonra Silikon koymayi önerdi, gögüslerim hafif sarkik, ve korkum ne Kadar agri olcak, ondan sonraki izler ne Kadar belli olacak Bana yardimci olabilirmisiniz?
canım yukarda hoşgeldiniz, chanel86 , bildirimler varya. orda chanela bas. açılan sayfanın sol kısmından aşşa bakarak in. arkadaşlarımın alt tarafınd a Album ekle var. ordan yap. özel album yap sadeece arkadaşların görür o zaman resimleri
Canim iki ayri ameliyat mi tavsiye etti doktor,yoksa silikon diklestirme bi ameliyatta mi.
Ben sadece diklestirme olmustum hemde T kesisiyle,o acimiyor fazla ilk gun sadece yarasi aciyor ama hastanede agri kesici yapiyorlar,Silikonu bilemicem o daha cok acir kas kesildigi icin.Bazi doktorlar diklestirmeyi ve silikonu iki ayri ameliyatta tavsiye ediyorlar,cunku silikonda olunca deri gevsiyo ve dikisleri sundurup kotu yapabilir.
Evet Hasan beyin fiyati yuksek bu konuda,bende konusmustum,tum doktorlardan o en buyuk fiyati verdi hemde baya bi farkla,ama istiyene herkez bi fiyat bicer istiyen parasi olan yapar.Benim butcem kisitli oldugu icin ona gidemicem.Bana verdigi fiyatla kiyaslarsam sen Almanyada da ayni fiyata olabilirsin bu ameliyati ama tabi herkesin tercihi ayri.
yok protezden kaynaklanmiyor. ben diklestirmede tam sinirda olan biriydim. yani tam diklestirme yapilsaydi, yani lolipop gibi, biraz daha dik olacaklardi.
bende önde Iz icin istemedim. simdi öyle bir iz icin hazir degilim. ama düsündügumden cok daha güzel oldu. Dr ellerine saglik .
chanel yorum atarken kimin mesajına cevap olarak yazıyorsan, mesajın alt kısmında alıntı ile cevapla diyor ona basıp yorum yaz. böylece senin mesajını görürler.