• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme estetiği hakkinda soru

Merhaba ben 19 yaşındayım ve bedenim 75A, kilom 45-47 ve boyum 158-60 doktorumla 325 ccde anlaşmıştık hatta 350 de koyabilirsem denerim dedi, çok minyon olduğunu soyledi ve ben yinede onun dediklerinden bir tık büyüleri seçtim çünkü belirgin bir sey istiyorum. Benim hedefim Ful C cuptan D. Cupti, D istiyordum ama hani dolgun bir C de olur. Ameliyatim bittiginde 285 koydugunu gordum iki tarafada ve bana yapabildiğinin en buyugunu koydugunu soyledi, suan odemli diye anlayamıyorum ama sizce doktorlar cidden konuşulani mi yapıyor yoksa zorlamak mi istemedi. Bana minnos diyip duruyordu ama ben minnos olmak istemiyorum belirgin goguslere sahip olmak istiyorum ve 285 bende D cup gorenebilir mi? Aynadan ve üstten sadece yukardan gördüm ve aralarinda bir parmak bosluk bar sadece zaten serbest dururken birbirine dokunmasin hafif bosluk olsun demiştim daha estetik duruyor bence, obur türlü bolunmesi yarim kalmış hücre gibi geliyor bana. Neyse, benim örneklerimdeki kadınlar ya benden uzun, kilolu yada genis gogus kafesine sahip, birazcik meme dokum var dedi, bu iyi dedi ve ben orneklerde genelde 400-450 gormustum megersem ben baya kucukmusum beden olarak, 285 koydum dedi max 325 hatta 350 anlasmamiza ragmen. Ne dusunmeliyim bilmiyorum 285 in benim bedenimde D cup durmasi mümkün mu?
Canim plastik seyden anlamam ama soyle soyleyim 75E giyorum bazen 75D de. Ve asiri zorlaniyorum. Ben de keske meme kucultme olsam duaunuyorum. Ve senden boy ve kilo bakimdan daha cogum. Yani bence de cok buyuge gerek yok. Benim olculerimle bile cok komik kaliyor bana bisey giydigimde

Back