Duruma odaklanacağına savunmaya odaklanmış anlattığınız kadarıyla...%2 değil de %5 olunca ihtimal yarı yarıya mı yükselmiş oluyor. İdealist doktorları tenzih ediyorum ama bazı doktorlar gerçekten sorumluluk alacaklarına sarkastik takılıyorlar, çok yazık. Gerçi bu, meslek grubuyla alakalı bir durum değil, zamanımızın insanı komple böyle ama sağlık söz konusu olunca bu durum daha da vahim hale geliyor. Çok geçmiş olsun.
arso
ya katılıyorum; bildiğiniz güvendiğiniz birilerinden tavsiye alarak hareket edin doktor konusunda. Ki bunda bile bence iş biraz da şansa kalmış ama daha riski olabildiğince minimalize ediyoruz. Burada bile forumu araştırınca bazen reklam içerikli yorumlar görüyorum. İnternetteki google yorumları, 'sözde' hasta yorumları vs karar vermek için yeterli değil. Oksijen tedavisi, hiperbarik tedavisi gibi bilgiler öğrendim bu forumda. Bir onu da araştırın isterseniz, bilmiyorum üzerinden zaman geçtiği için ne kadar etkili olur ama... En azından bir fikriniz olsun. Tekrar geçmiş olsun.