Meme estetiği sonrası tavsiyeleriniz var mı? 2. Günümdeyim

Hadi ya benim doktor da bana baya uzak bugün 1.5 saatte geldim eve taksiyle kasislerde baya rahatsız oldum. Umarım 1 haftaya biraz olsun düzelir :( arveles içtim 1 saar önce şimdi ağrım acım baya hafifledi. İlaçlar işe yarauacak gibi. Yalnız dikiş için kremi doktorum şu an kullanmamamı söyledi. Siz ne zaman başlamıştınız
İz kremine yara iyice iyileşince başlanıyor ben dün başladım 1.ayımdayım..

Hadi ya benim doktor da bana baya uzak bugün 1.5 saatte geldim eve taksiyle kasislerde baya rahatsız oldum. Umarım 1 haftaya biraz olsun düzelir :( arveles içtim 1 saar önce şimdi ağrım acım baya hafifledi. İlaçlar işe yarauacak gibi. Yalnız dikiş için kremi doktorum şu an kullanmamamı söyledi. Siz ne zaman başlamıştınız
ben hala başlamadım yaranın üstünde kabuk var hala düşünce başlayacağım ilk zamanlar batikon sürüyodum

zeytin13 zeytin13 B busesoylu bana Thiocilline diye bir antibiyotik krem vermiş. Pardon yani yara için değil sanırım bu. Şimdi baktım da antibiyotik krem yazıyor. Ama arveles çok iyi geldi. Eve geldiğimde çok kötüydüm konuşamıyordum nerdeyse. Nefesim daralıyordu acıdan ağrıdan. Enfla c mi içip ananasımı da yedim umarım ödemler biraz azalır

zeytin13 zeytin13 B busesoylu bana Thiocilline diye bir antibiyotik krem vermiş. Pardon yani yara için değil sanırım bu. Şimdi baktım da antibiyotik krem yazıyor. Ama arveles çok iyi geldi. Eve geldiğimde çok kötüydüm konuşamıyordum nerdeyse. Nefesim daralıyordu acıdan ağrıdan. Enfla c mi içip ananasımı da yedim umarım ödemler biraz azalır
O kremi 1 hafta sabah akşam sürüyorsun canım bir de antibiyotik hap vermiştir yara enfeksiyon kapmasin diye düzenli kullan.. bir de bol su iç.. kas ustu mu olmuştu?

O kremi 1 hafta sabah akşam sürüyorsun canım bir de antibiyotik hap vermiştir yara enfeksiyon kapmasin diye düzenli kullan.. bir de bol su iç.. kas ustu mu olmuştu?
O kremi şu an kullanma dedi doktor. Evet kas üstü. Bi de kasaltı olsaydı napardım bilmiyorum xmdmdmmd şu an bu satırları yazamıyo falan olurdum heralde :d

B busesoylu zeytin13 zeytin13 gece sadece 3 saat uyuyabildim. Sırt ağrım var ve sırtüstü hafif oturur pozisyonda uyumak beni çok zorladı. Sizin uyku düzeniniz nasıldı ilk günlerde özellikle? Uykusuzluktan ölücem ama uyuyamıyorıö. Sırtınızda ağrı oldu mu
Benim 2. Ve 3. Günüm zor geçmişti hatta ağlamıştım neden yaptım diye 😂 gece sürekli uyanıyodum ağrıdan forumda başlık bile açmıştım çok ağrım var diye. Ama 4.günden itibaren ağrılar geçmeye başladı ağrı kesici almadan durabiliyodum. Hepsi geçecek hiç endişe etmeyin 🙏🏻🙏🏻

B busesoylu zeytin13 zeytin13 gece sadece 3 saat uyuyabildim. Sırt ağrım var ve sırtüstü hafif oturur pozisyonda uyumak beni çok zorladı. Sizin uyku düzeniniz nasıldı ilk günlerde özellikle? Uykusuzluktan ölücem ama uyuyamıyorıö. Sırtınızda ağrı oldu mu
Ben neredeyse oturur pozisyonda uyuyordum canım.. sırt ağrım olmadı.. ilk 2-3 gün biraz yoruyor ama gecicek 🌸

B busesoylu zeytin13 zeytin13 kızlar iyi ki varsınız❤️ anneme masaj yaptırıyorum iyi geliyor. Busecim ben de dün keşkw yaptırmasaydım dedim ne güzel yan yüzüstü yatıyodum dedim. Hayat kalitenin düşmesi insanın psikolojisini bozuyor ama memesizliği de yaşamayan bilmez😂 zeytinim senin 400 cc olduğu halde bence baya rahat atlatmışsın maşallah. Biraz bünye işi sanırım. Yataktan kalkarken sizde zonklama oluyo muydu ilk günler. Beni annem sırtımdan ittirdiğinde ve tam oturur pozisyona geçtiğimde göğüslerimde 5-10 saniye zonklama oluyor.

B busesoylu zeytin13 zeytin13 kızlar iyi ki varsınız❤️ anneme masaj yaptırıyorum iyi geliyor. Busecim ben de dün keşkw yaptırmasaydım dedim ne güzel yan yüzüstü yatıyodum dedim. Hayat kalitenin düşmesi insanın psikolojisini bozuyor ama memesizliği de yaşamayan bilmez😂 zeytinim senin 400 cc olduğu halde bence baya rahat atlatmışsın maşallah. Biraz bünye işi sanırım. Yataktan kalkarken sizde zonklama oluyo muydu ilk günler. Beni annem sırtımdan ittirdiğinde ve tam oturur pozisyona geçtiğimde göğüslerimde 5-10 saniye zonklama oluyor.
Yatıp kalkmak işkence gibiydi o yüzden hep oturuyordum 😂 oluyordu canim memeler aşağıya baskı yapıyor ağırlık yapıyordu zonkluyordu o zaman da.. 15-20 gün devam ediyor o azalarak geçiyor sonra..

Yatıp kalkmak işkence gibiydi o yüzden hep oturuyordum 😂 oluyordu canim memeler aşağıya baskı yapıyor ağırlık yapıyordu zonkluyordu o zaman da.. 15-20 gün devam ediyor o azalarak geçiyor sonra..
senin ergonomix yine benim yuvarlak ve çok yukarda şu an 2 topum var:) doktor aşağı inicek dedi ama inene kadar sanırım erkek tişörtleriyle falan dolaşıcam gibi görünüyo 😂

Çok geçmiş olsun ilk günler uyumak zor bazen uyurken bile goyusteki iyne batmalari gibi olan ağrı uyandiriyor hepsi geçecek biraz zaman lazım tavsiyem dikislerine iyi bak su deydirmemeye çalış diyer şikayetlerin hepsi normal başta bende çok pişman olmuştum ne yaptım kendime böyle diyordum ama bir yıl geçti iyiki yaptırmışim diyorum benimde kas üstü olmuştu 400cc takmış doktorum çokta memnun kaldım inşallah en kısa sürede bu zorlu süreci atlatirsiniz tekrar çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun ilk günler uyumak zor bazen uyurken bile goyusteki iyne batmalari gibi olan ağrı uyandiriyor hepsi geçecek biraz zaman lazım tavsiyem dikislerine iyi bak su deydirmemeye çalış diyer şikayetlerin hepsi normal başta bende çok pişman olmuştum ne yaptım kendime böyle diyordum ama bir yıl geçti iyiki yaptırmışim diyorum benimde kas üstü olmuştu 400cc takmış doktorum çokta memnun kaldım inşallah en kısa sürede bu zorlu süreci atlatirsiniz tekrar çok geçmiş olsun
Canım doktor bana 3. Gün duş alabilirsin dedi ama sen ne zaman duş aldın? Ben daha hiç korsemi bile çıkarmadım

Dün ameliyat oldum. Bugün hastaneden çıkıcam. Kasüstü olduğum için çok ağrılı acılı değilim ama yine var tabi. Sırtüstü yatmam gerekiyomuş bi de yanlara dönmem yasak. Ayrıca biraz oturur pozisyonda olmalıymış. Siz ne kadar süre böyle yattınız ? Evde zor olmadı mu? Eğimli yastıklar satılıyor hatta trendyolda reflü yastığı diye geçiyor. Onlardan almalı mıyım sizce?
Dün yoktu ama bugün ödemim var. Doktor bunla ilgili bi şey söylememişti. Ödem artarak devam mı eder ? Neler yapılıyor?
Ameliyathanede üşümüşüm sanırım çıktığımda titriyordum. Boğazım hafif acıdı sabah şimdi geçti. Ama 1 kere öksürdüm ve memelerim çok acıdı. Ameliyat sonrası böyle bi şey yaşayan oldu mı yoksa üşüttüm mü?

Başka tavsiyeleriniz varsa da dinlerim🤗
Geçmiş olsun canım okuyabilirsin sürecimi ben de 40. Gündeyim belki sana rehber olur

Konu 'Meme Dikleştirme+Protez Ameliyat Sürecim (Fotoğraflı) - İZMİR'
Meme Dikleştirme+Protez Ameliyat Sürecim (Fotoğraflı) - İZMİR

Canim ben bunu bilirim dikişlere su deymeyecek su deyerse iltihap kapabilir tedbirli olmak lazım ben onbeş gün sonra duş aldım karın germe amaliyati da oldum ondada aynı şekilde dikat etim çok şükür dikislerden yana hiç sorun yaşamadım üstelik sigara kulanan biriyim ama amaliyat olduktan sonra bir ay hiç sigara kullanmadım iylesene kadar yorumlarda çok okudum dikişleri iltihap toplamış dikişler açılmış ben tedbirli olmakta fayda gördüm sana kalmıs araştır istersen dikişlerin çabuk iylesmesini istiyorsan su deydirmemek gerektigini söylüyorlar tabiki tercih senin ben tecrübelerimi paylaşmak istedim yararını gördüm sizde görün istedim

Back
X