• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Estetiği Yaptıralı 2 Yıl Oldu

scar_let

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
9
Puanlar
1
Kızlar iki yıl önce meme estetiği yaptırdım.Sağ taraftakinde dalgalanma ilk aylardan beri var.Aslında sağ taraf acaba kas üstü mü takıldı diye de düşünüyorum.Çünkü meme başı çöküktü.Doktor silikon etkisi ile dışarı çıkar dedi.Evet bir nebze de olsa dışarı çıktı.Ama 2.yıl lifting etkisi fazla ve dokununca daha yumoş yumoş olmaya başladı.Damla şeklinde mentor marka kullanıldı.Sok taraf ise tam tersi daha sıkı ,dalgalanma hiç tok.Sağ meme daha küçüktü ama o yüzden mi böyle oldu bilmiyorum .Doktorumla görüşmeye gideceğim ama benzer sıkıntılar yaşayan oldu mu?

Kızlar iki yıl önce meme estetiği yaptırdım.Sağ taraftakinde dalgalanma ilk aylardan beri var.Aslında sağ taraf acaba kas üstü mü takıldı diye de düşünüyorum.Çünkü meme başı çöküktü.Doktor silikon etkisi ile dışarı çıkar dedi.Evet bir nebze de olsa dışarı çıktı.Ama 2.yıl lifting etkisi fazla ve dokununca daha yumoş yumoş olmaya başladı.Damla şeklinde mentor marka kullanıldı.Sok taraf ise tam tersi daha sıkı ,dalgalanma hiç tok.Sağ meme daha küçüktü ama o yüzden mi böyle oldu bilmiyorum .Doktorumla görüşmeye gideceğim ama benzer sıkıntılar yaşayan oldu mu?
Hayır hiç öyle bir şey yaşamadım üstünden de baya geçmiş sana tavsiyem başka bir doktora görünmen aslında mentor markası en iyisi neden böyle bir şey yaşadın üzüldüm açıkçası . Acaba damla model olduğu için mi , dediğim gibi başka bir doktora gidip görüş almanı tavsiye ederim belki revizyon olabilir

İki meme.Biri sorunsuz.Diğeri o damla kısım memenin orta birleşme yeri dalgalanma var.Şimdilik rahatsız edici boyutta değil ama bir kaç yıl sonra muhtemelen değiştiririm.Doktorumda çok iyiydi işinde.Derim çok ince .O meme daha küçüktü ama bir tık büyük yapsa da o meme büyük kalacaktı.

Merhabalar bende 2 sene içinde aynı doktora ikikez amaliyat oldum lakın hiç düzelmedi doktor araştırıyorum artık straplez dahi giyinemiyorum 😔 özelden resim paylaşa bilirim lütfen yardım istiyorum

Back
X