- Konu Sahibi ebediyyen_sevmek
-
Ameliyat olalı yaklaşık bir buçuk ay oldu geçen doktoruma sordum spor serbest hatta spor kasları çalıştırıp silikonun rotasyonunu hızlandıracağı için özellikle faydalı olacaktır dedi ama zaten benim doktorum ameliyatın hemen ertesi günü normal hayatıma dönmem konusunda ısrarlıydı,bende hiç kısıtlamadım kendimi ve çok şükür hiçbir sıkıntımda olmadı..daha önce pilates yapıyordum bu hafta tekrar başlıyorum,gelişmeleri bildiririm arkadaşlar..
Forumdan baktığıma göre 4,5 - 5,5 arası fiyatlar bursada ben 4,5 tl ye yaptırdım, Şunu da belirteyim ki para çok önemli tabii ama zaten bir miktar gözden çıkarılıyo hiç değilse sonuç istediğimiz gibi olsun,sonra memnun olmayınca bunalımı parayla ölçülmez diyorum.Doktorla boyutuna çok iyi karar ver gerisi çok da zor değil hakkında hayırlısı ve en güzeli olsun...
Forumdan baktığıma göre 4,5 - 5,5 arası fiyatlar bursada ben 4,5 tl ye yaptırdım, Şunu da belirteyim ki para çok önemli tabii ama zaten bir miktar gözden çıkarılıyo hiç değilse sonuç istediğimiz gibi olsun,sonra memnun olmayınca bunalımı parayla ölçülmez diyorum.Doktorla boyutuna çok iyi karar ver gerisi çok da zor değil hakkında hayırlısı ve en güzeli olsun...
bir de,vücudunuzda da şişlik oldu mu,benim göbeğim çok çıktı,kilo mu şişlik mi anlamaya çalışıyorum.. 1. ayım doldu bu arada..
Suddenly ben ağırlık çalışmk sonrasında da pilates yapmak istiyorum;ama korkuyorum en son konuşmamızda doktora da sormayı unuttum 2 ay sonra kontrol var ama bir daha gitmiycem boyutu konusunda yorumları çok kötüydü (boyutunu beğenmediğimi söyleyince)..
ameliyat sonrası olusan bi durummu bu ?bende sanki en az bi 5-6 kilo almış gibiyim özellikle bel ve göbek bölgem çok şişti
evet ameliyat sonrası göbeğimdeki piercingi ameliyata girerken çıkarttım sonrası ve hala takamıyorum göbek deliğimde değişik bi şişlik varameliyat sonrası olusan bi durummu bu ?
hımm sanırım tüm vücutta ödem olusuyor o zaman . doktorunuz bisey demedimi pekievet ameliyat sonrası göbeğimdeki piercingi ameliyata girerken çıkarttım sonrası ve hala takamıyorum göbek deliğimde değişik bi şişlik var
Koşarken silikon hissiyatı nasılZamanla Hızlanırsın bu rada Önemli olan Tempolu ve Uzun Yürümek terlemen ter atman gerek bende Yavaştan 40 Başlıyorum Yürmeye sonra Hızlanıyorum En sonlara doğru zaten bi 45 dk dan sona kesilme başlıyo Tekrar Yavaşlatarak Devam ediyorum yürümeye zten Üzerimdekiler Su gibi oluyor sende Alışırsın zamanla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?