Meme estetiğinden sonra spor?

Ameliyat olalı yaklaşık bir buçuk ay oldu geçen doktoruma sordum spor serbest hatta spor kasları çalıştırıp silikonun rotasyonunu hızlandıracağı için özellikle faydalı olacaktır dedi ama zaten benim doktorum ameliyatın hemen ertesi günü normal hayatıma dönmem konusunda ısrarlıydı,bende hiç kısıtlamadım kendimi ve çok şükür hiçbir sıkıntımda olmadı..daha önce pilates yapıyordum bu hafta tekrar başlıyorum,gelişmeleri bildiririm arkadaşlar..

Ebediiyen sevmek arkdasima: Benden Bursada olucam ameliyatimi da bana moral verirsen sevinirim :))

yani tavsiye edecegin bi doktor ve fiyatlari hakkinda benimle paylasirsan cok mutlu olucam tskler

Canım eğer imkanın varsa istanbulda çok güzel doktorlar var bence forumdan araştırabilirsin bir de ben bir doktora gittim (biraz utangaç biriyim) ve ameliyat oldum isim vermek istemiyorum çünkü benim 1 ay oldu yani 3 ve 6 ay sonra yorum yapabilirim.Sonuçlarını görmeden yorum yapmak bence haksızlık ...Ben boyutundan memnun değilm (yoksa duruşu falan değil )ve ısrarla 275 üzeri demiştim.Bir de boyutunu beğenmedim diyince ne yapcaksın büyüğünü vs. gibi sözlerle karşılaştım neyse yazdıkça sinir oluyorum...

Forumdan baktığıma göre 4,5 - 5,5 arası fiyatlar bursada ben 4,5 tl ye yaptırdım, Şunu da belirteyim ki para çok önemli tabii ama zaten bir miktar gözden çıkarılıyo hiç değilse sonuç istediğimiz gibi olsun,sonra memnun olmayınca bunalımı parayla ölçülmez diyorum.Doktorla boyutuna çok iyi karar ver gerisi çok da zor değil hakkında hayırlısı ve en güzeli olsun...

Suddenly ben ağırlık çalışmk sonrasında da pilates yapmak istiyorum;ama korkuyorum en son konuşmamızda doktora da sormayı unuttum 2 ay sonra kontrol var ama bir daha gitmiycem boyutu konusunda yorumları çok kötüydü (boyutunu beğenmediğimi söyleyince)..

Doru soyluyorsun sonucta senin istedgin gibi olmasi cok onemli. Fiyatta onemli ama gercekten bunalim yasamak zor olsaa gerek. Umarim sorasinda istedigin gibi hal alir cnm cok tsk ederim buarada duyarliligin icin maillerin icin cok sagol...

ebediyyen sevmek arkdsim :)) benim msnimi vericem sana:

xxxxxxxxxxx gerisi normal eklersen cok sevinirim

Son düzenleyen: Moderatör:
bir de,vücudunuzda da şişlik oldu mu,benim göbeğim çok çıktı,kilo mu şişlik mi anlamaya çalışıyorum.. 1. ayım doldu bu arada..

benim göbegim dümdüzdü göbegimle övünürdüm ameliyattan sonra 3. günüm hamile gibiyim cok sisti karnım...ödem yaptı..ilk gün her tarafım ödemdi ama simdi yavas yavas azalıyo...benim basen sorunum var bacak çalısmaya ne zamana baslamam gerekiyo

Canim ben hic bir forumda olumlu yada olumsuz birsey goremedim bu beni tedirgin etti acikcasi birde sen oyle deyince kafam karisti...

Peki istanbulda 4000-5000 arasi cok tavsiye edilen doktor isimleri verirmisin bana eger bildigin varsa yada arkadslarindan memnun kalan varsa??? cok saol

Canım öncelikle böyle bir yaklaşıma maruz kaldığın için çok üzüldüm bu sebeple hep diyorum bu işin en zor kısmı aslında doktor seçimi diye ağrı sızı bi şekilde atlatılıyor ama bu estetik ameliyat yani beğenmediğin bir yeri güzelleştirmek istiyorsun istediğin gibi olmayıncada büyük hayal kırıklığı..Spor konusunda gelince ben yinede doktoruna sormanı öneririm ama fiziksel bi sıkıntın yoksa benim doktorumunda dediği gibi zararı değil faydası olacaktır istersen hafif eğzersizlerle başlayabilirsin mesela..

Arkadaşlar ben de ameliyat olduktan itibaren bir kaç gün ne oldu şimdi bu göbekte nerden çıktı dedim neyseki bu ödemmiş çok su içtim( yeşil çay da dahil) ve ödemleri hızlı atmaya başladım ikinci hafta şişlik yok gibiydi sonraki haftalarda ameliyat öncesine döndüm yani panik yok herkesin bünyesi farklı sonuçta...

Koşarken silikon hissiyatı nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…