Meme içiyor mama reddediyor

Akturk25

Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2024
105
22
13
30
Bebeğim 5 gün sonra 3. ayını dolduruyor . Normalde aşırı iştahlı bir bebekti , benim sağ göğsüm apseliydi o göğsü hep reddetti sol göğsümü emip ek olarak 90 cc mama yerdi . Şu bir haftadır meme emiyor sıra mamaya gelince biberonla savaş veriyor 30 cc zorla içiriyorum . Bebeğim 36 haftada doğdu gelişimi iyi oldu toparladı derken şimdi de ya gerilerse diye endişeleniyorum . Tecrübeli anneler yorumlarınızı bekliyorum. Yok mu bunun çözümü ?

benim oğlum da 3.ayda birden biberonu ve emziği almamaya basladı. ben “tok demek ki” diyip hiç üstünde durmadım 9 aylık olduk hala daha biberon almıyor. hala daha aarada vermeyi deniyorum ama yok. strese girmeye gerek yok. 3 aylık bebek artık aç kalmaz. hiç germeyin kendinizi bence

Benim kızım 2,5 kilo doğdu asla emzikya da biberon almıyor ne mama ne kendi sütüm kavga veriyoruz zorlamıyorum artık memede yaşıyor alıştım

Dememkki sütünüz yeterli. Tek meme diye yetmeyecek diye düşünmeyin ne kadar emerse okadar süt üretiyor memeler. Kadresim de Tek meme emzirdi gayette yetiryor. Siz diğer emmedigi gogsunuzu sağın buzluğa koyun sonra bardakla verirsiniz biberon şart değil.

Çok teşekkür ederım yalnız değilmişim

Benim kızım 2,5 kilo doğdu asla emzikya da biberon almıyor ne mama ne kendi sütüm kavga veriyoruz zorlamıyorum artık memede yaşıyor alıştım
Yaaa Allah yardımcınız olsun çok zor bir durum benim anne sütüm az içiyor bazen onu da ıkınmaktan kusuyor gazımız da var hep vardı aslında ama bu aralar mama reddi canımı sıkıyor

Haklısınız tek meme ile doyan bebekler var ama benim bebeğim olduğu günden fazla fazla yiyordu iştahlıydı sağ göğsüm apseden sonra süt konusunda azaldı sağım yapıyorum en fazla 15 30 cc … sol göğsümde süt var ama taşmıyor yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…