Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğal halime dönmek istiyorum, yabancı madde olsun istemiyorum vücudumda. 4 sene önce yaptırdımNeden pişmansınız?
Anlıyorum. Burada çıkartıp hayatına devam eden çok arkadaş var umarım yardımcı olurlar size.Doğal halime dönmek istiyorum, yabancı madde olsun istemiyorum vücudumda. 4 sene önce yaptırdım
Evet rahatsızlık veriyor, bir kaç zararınıda gördüm.. hemen çıkarttırmak istiyorum , çok pişmanım daha önce taktırdığım içinNiye pişmansın? Ne gibi zararı var? Rahatsızlık mı veriyor?
Bende ilk yaptırdığımda çıkarmak istemiştim adaptasyon yaşamakta zorlanmıştım çok ağlamıştım yeniliklere zor adapte olan bir yapım olduğu için diye düşünüyorum ama birkaç ay sonra iyi ki yaptırmışım dedim. 2019 yılımda yaptırdım. Sonrasına 2 çocuk doğurdum emzirdim hala iyi durumdalar bir süre sonra yenilerim heralde diye düşünüyorum yaptırdığım için pişman değilim.Merhaba yaptırmak isteyen biri olarak soruyorum ne gibi sıkıntılar yaşadınız
Merhaba, şöyle diyeyim, benim 4 yıl oldu yaptıralı, öyle ciddi bir rahatsızlığım yok ama, eklem ağrısı ve biraz o bölgelerde yanma hissiyatı var, bu şikayetlerimden dolayı doktora gitmedim daha, fakat, ne olursa olsun doğal halime dönmek istiyorum, bunun riskini yaşamak istemiyorum, daha kötü bir hastalık olabilir ilerde ve ben bunlarla uğraşmak istemiyorum, sadece sağlığım yerinde olsun istiyorum…Merhaba yaptırmak isteyen biri olarak soruyorum ne gibi sıkıntılar yaşadınız
Anlıyorum, inşallah her şey gönlünüzce olsunMerhaba, şöyle diyeyim, benim 4 yıl oldu yaptıralı, öyle ciddi bir rahatsızlığım yok ama, eklem ağrısı ve biraz o bölgelerde yanma hissiyatı var, bu şikayetlerimden dolayı doktora gitmedim daha, fakat, ne olursa olsun doğal halime dönmek istiyorum, bunun riskini yaşamak istemiyorum, daha kötü bir hastalık olabilir ilerde ve ben bunlarla uğraşmak istemiyorum, sadece sağlığım yerinde olsun istiyorum…
Yorumunuz için çok teşekkür ederim.Bende ilk yaptırdığımda çıkarmak istemiştim adaptasyon yaşamakta zorlanmıştım çok ağlamıştım yeniliklere zor adapte olan bir yapım olduğu için diye düşünüyorum ama birkaç ay sonra iyi ki yaptırmışım dedim. 2019 yılımda yaptırdım. Sonrasına 2 çocuk doğurdum emzirdim hala iyi durumdalar bir süre sonra yenilerim heralde diye düşünüyorum yaptırdığım için pişman değilim.
Rica ederimYorumunuz için çok teşekkür ederim.Yıllardır hayalim, a cup olduğum için destekli sütyenlerle geziyorum.Bazıları çok memnun , sizin gibi iyi ki yaptırmışım diyor.Sağlık konuları tedirgin ediyor biraz, her şeyin riski var ama
Yeniyüzyıl hastanesi dr Mehmet solmaz ben silikonlarımı orda çıkardım iyi bi doktorMeme implant çıkarmak istiyorum iki tane aklıma doktor var, önerebileceğiniz iyi bir doktor var mı? İstanbulda.
Çok pişmanım yaptırdığıma..