Onkoloji - Kanser ve Türevleri Meme kanseri! Acil bakarmısınız

Liipstiick

Sabrın sonu selamet :)
Kayıtlı Üye
13 Mart 2013
492
66
Merhaba arkadaşlar ablama meme kanseri teşhisi konuldu. Ameliyatla kitle alındı. Kemoterapi ve ışın tedavisi göreceği söylendi. Çocuğunun olmayacağını düşünüyor bekar henüz. Aranızda bu hastalığa yakalanıp atlatan çocuğu olan var mı?
Not: konuyu buraya açmamın sebebi bir çok kişinin burada aktif olması lütfen konum taşınmasın yardıma ihtiyacım var

Şimdiden teşekkür ederim

Canım benim öncelikle geçmiş olsun Allah şifa versin, bizim bi tanıdık daha 20 yaşına gelmeden yakalandı bu illete, tedavi oldu iyi şimdi evlendi de ama doktoru 5 sene bebek olmaz demiş sonra olacak heralde 5 sene diye belirttiğine göre, yaşı ileri ise yumurta dondurabilir

Canım benim öncelikle geçmiş olsun Allah şifa versin, bizim bi tanıdık daha 20 yaşına gelmeden yakalandı bu illete, tedavi oldu iyi şimdi evlendi de ama doktoru 5 sene bebek olmaz demiş sonra olacak heralde 5 sene diye belirttiğine göre, yaşı ileri ise yumurta dondurabilir

Allah razı olsun canım.
5 sene mi? yaşı zaten ileri. Of allahım of

Canım ya sagligina kavuşsun önce!
Oflamaya gerek yok!
Herşey bebek mi?
Daha kötü sonuçlar da olabilirdi.
Geçmiş olsun.
SEVGİLER:KK66:

Öncelikle çok geçmiş olsun arkadaşım.
Allah acil şifalar versin.

Benim yakın bir arkadaşım bekarken bu hastalıkla savaştı, hatta erken farkedemedi
bir göğsü alındı maalesef.
Sonra evlendi 3 yıl kadar sonra gayet sağlıklı bir bebeği oldu öyle tatlı ve mutlu bir anne ki maşallah.

Hiç korkmasın. Allah ol derse olur.

çok geçmiş olsun. Allah şifa versin ama ablanın sağlığı herşeyden önemli lütfen buna odaklanın. herşeyin hayırlısı.

Öncelikle çok geçmiş olsun arkadaşım.
Allah acil şifalar versin.

Benim yakın bir arkadaşım bekarken bu hastalıkla savaştı, hatta erken farkedemedi
bir göğsü alındı maalesef.
Sonra evlendi 3 yıl kadar sonra gayet sağlıklı bir bebeği oldu öyle tatlı ve mutlu bir anne ki maşallah.

Hiç korkmasın. Allah ol derse olur.
Allah razı olsun canım düşmanımın başına vermesin bu illeti.
Şuan içimi nasıl rahatlattın anlatamam.
İsteyerek mi 3 yıl bekledi peki yoksa doktor mu süre vermişti?
Ve bir sorum daha olacak kemo olmadan kurtulan hastalarda oluyor ama arkadaşınız geç zamanda fark ettiği için kemo tedaviside uygulanmıştı değil mi?

Rahim kanseri kısırlık yapıyormuş genelikle, ama meme kanseri duymadım. Hatta hamile iken meme kanseri olan gördüm, kemoterapi olan gördüm.Böyle şeyleri düşünmesin önce kendine odaklansın, artık herşeyin çaresı var. Menapoza girip anne olanları bile oldu.

çok geçmiş olsun. Allah şifa versin ama ablanın sağlığı herşeyden önemli lütfen buna odaklanın. herşeyin hayırlısı.
Allah razı olsun.
Şuan en iyi hastanelerde tedavisini oluyor olacak inşallah.
Ama bu soruda kafamızı kurcalıyor. Örnekler varsa bilmek istiyorum ablamıda rahatlatmak adına

Rahim kanseri kısırlık yapıyormuş genelikle, ama meme kanseri duymadım. Hatta hamile iken meme kanseri olan gördüm, kemoterapi olan gördüm.Böyle şeyleri düşünmesin önce kendine odaklansın, artık herşeyin çaresı var. Menapoza girip anne olanları bile oldu.
Bizde öyle biliyorduk ama kemoterapi gördüğü için olmama riski yüksekmiş internet sitelerindede böyle yazıyor. Erken menapoza yol açıyormuş ilaçlar :KK43:

Allah razı olsun canım düşmanımın başına vermesin bu illeti.
Şuan içimi nasıl rahatlattın anlatamam.
İsteyerek mi 3 yıl bekledi peki yoksa doktor mu süre vermişti?
Ve bir sorum daha olacak kemo olmadan kurtulan hastalarda oluyor ama arkadaşınız geç zamanda fark ettiği için kemo tedaviside uygulanmıştı değil mi?

Canım. Amin..

İsteyerek 3 yıl bekledi tabi hastalığının başlarıydı o zaman çok ciddi sıkıntılar yaşadı ve
cesaret de edemedi muhtemelen.

Ve sonra bir kere korunmasız ilişki denemişler ve tek seferde hamile kaldı inanabiliyor musun?

Uzun bir dönem kemo gördü canım.
Çok şükür evlendikten sonra tekrar etmemiş ama hala düzenli kontrolleri var ve olacak.

Allah herkese sağlık sıhhat versin.

Ablana söyle hiç ilgisi yok bu hastalıkla bebeğin.

Ben 16 aydır bebek bekliyorum. Bak bu arkadaşımın tek seferde oldu. :KK66:

Canım. Amin..

İsteyerek 3 yıl bekledi tabi hastalığının başlarıydı o zaman çok ciddi sıkıntılar yaşadı ve
cesaret de edemedi muhtemelen.

Ve sonra bir kere korunmasız ilişki denemişler ve tek seferde hamile kaldı inanabiliyor musun?

Uzun bir dönem kemo gördü canım.
Çok şükür evlendikten sonra tekrar etmemiş ama hala düzenli kontrolleri var ve olacak.

Allah herkese sağlık sıhhat versin.

Ablana söyle hiç ilgisi yok bu hastalıkla bebeğin.

Ben 16 aydır bebek bekliyorum. Bak bu arkadaşımın tek seferde oldu. :KK66:

Rabbim çocuğuna bağışlasın onu inşallah bir daha hiç tekrarlamaz tahmin edebiliyorum o zorlu dönemi.

Ablamda cok korkuyor saçları dökülecek bir sürü şeyle karşılaşacak. En kötüsüde cocuğunun olmayacağını düşünüyor ve internettede yazılanlar bu yönde.

Allahım sanada nasip eder bu duyguyu inşallah canım benim.

Bir sorum daha olacak ablam için henüz kesin değilde bi 5 sene daha hap kullanılması gerekiyormus kemodan sonra arkadasın kullanmışmıydı

ablanız kaç yaşında?ailede var mı? genellikle meme kanserine ırsı deniliyor..geçmiş olsun..

Ameliyat sonrası tekrardan testleri yapılacak hiç birinizi tanımıyorum ama dua edermisiniz bizler için? Günlerdir iki gözümüz iki çeşme ağlıyoruz. Allah hepinizden teker teker razı olsun

Bizde öyle biliyorduk ama kemoterapi gördüğü için olmama riski yüksekmiş internet sitelerindede böyle yazıyor. Erken menapoza yol açıyormuş ilaçlar :KK43:

Adeti kesiliyor zaten ama tedaviyi bıraktıktan 6-7 ay sonra geri dönüyor. Siz internetee yazan herşeye aldırmayın. Şuram ağrıyor yazın kanser çıkıyor. Diyorum ya, herşeyin çaresi var. Siz doktorla konuştunuz mu bu konuyu? Evli olmayanlar için yumurta dondurma yapılıyor. Ama meme kanserinde yapılıyor mu bilmiyorum. Bence ablanıza destek olun. Genç yaşta olması daha iyi, Allah şifasını verir.

X