Meme küçültme ameliyatı

bebitoo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2020
52
9
86
30
Merhaba kızlar ben meme küçültme ameliyatı olmak istiyorum ama devlette görüştüğüm doktor çocuk düşünüyorsan ondan sonra ol tamamen eski haline döner dedi bir çok doktor da izledim ama tamamen eski haline döner diyen yok kafam karıştı artık olmak istiyorum bilgisi olan var mı ?

Merhaba, doktor doğru söylemiş. Bir tanıdığım bekarken çok müzdarip olduğu için yaptırdı ama hamilelikten sonra nerdeyse eski haline döndü. Ayrıca, herkeste aynı olacak değil tabii ama sütü gelmedi hiç mesela. Kilo alıp verme olayı çok etkiliyor

Merhaba, doktor doğru söylemiş. Bir tanıdığım bekarken çok müzdarip olduğu için yaptırdı ama hamilelikten sonra nerdeyse eski haline döndü. Ayrıca, herkeste aynı olacak değil tabii ama sütü gelmedi hiç mesela. Kilo alıp verme olayı çok etkiliyor
Sorduğum başka bi doktorda kisiden kisiye değişir dedi ama önemli olan sağlığın yaptır dedi yani ama bilemiyorum kafam karıştı çok

Çok iyi anlıyorum sizi, tabii tercih size kalmış. Bende yeni oldum, daha bir ay oldu. Özellikle yaz ayları işkence gibi oluyor.

Merhaba canım evet seni çok iyi anlıyorum ama bence biraz sık dişini çocuğun olup emzirme olayını tamamen bitirdikten sonra olmalısın ben 8yıl bekledim iki çocuğumuda emzirdim sonunda ameliyat oldum çocuktan önce benim göğüslerim b cupken e cup oldu yani nasıl olcağını bilemezsin o yüzden riske atma kendini bi kerede hallet :)

Yaklasik 1 seneyi gecti ameliyat olali ameliyat surecim ve sonrasi cok rahatti cok şükür ama simdi bakiyorum da bu goguslerle cocuk emzirmeyi dusunemiyorum bile suan 1 sene oldu daha sonra ne olur bilemem tabi ama cocuk emerkenki aciyi hissedebiliyorum

Yaklasik 1 seneyi gecti ameliyat olali ameliyat surecim ve sonrasi cok rahatti cok şükür ama simdi bakiyorum da bu goguslerle cocuk emzirmeyi dusunemiyorum bile suan 1 sene oldu daha sonra ne olur bilemem tabi ama cocuk emerkenki aciyi hissedebiliyorum
Merhaba, ameliyatınız iyi geçmiş sanırım. Sizin adınıza sevindim. İstediğiniz bedene kadar küçüldü mü

Benim küçültmeden ziyade dikleştirme oldu, B cup kullanıyordum ama çok sarkmıştı. Şu an yine B cup😂 boyutundan memnunum. Herkeste farklıdır tabii ama ben çok rahat atlattım. Ağrısı sızısı çok yok, normal hayata dönmek maks 2 hafta ama şu an bile ani refleks yaparsam canım açıyor hala tam yan yatamıyorum. O tarz şeyleri var. Yazın olunmayacak bir ameliyat değil ama kışa denk getirmek daha konforlu olur. Hala şekilleniyorlar haftadan haftaya değişiyor Memişler

Benim küçültmeden ziyade dikleştirme oldu, B cup kullanıyordum ama çok sarkmıştı. Şu an yine B cup😂 boyutundan memnunum. Herkeste farklıdır tabii ama ben çok rahat atlattım. Ağrısı sızısı çok yok, normal hayata dönmek maks 2 hafta ama şu an bile ani refleks yaparsam canım açıyor hala tam yan yatamıyorum. O tarz şeyleri var. Yazın olunmayacak bir ameliyat değil ama kışa denk getirmek daha konforlu olur. Hala şekilleniyorlar haftadan haftaya değişiyor Memişler
Merhaba geçmiş olsun ne kadar oldu ameliyatınizi olalıı ödemi geçti mi ben baharda düşünüyorum dikleştirme ve 300cc takılacak iki hafta izin kullanacağım yeterli olur mu odemler yüzünden belli olur mu bilemedim

Merhaba geçmiş olsun ne kadar oldu ameliyatınizi olalıı ödemi geçti mi ben baharda düşünüyorum dikleştirme ve 300cc takılacak iki hafta izin kullanacağım yeterli olur mu odemler yüzünden belli olur mu bilemedim
45 gün civarı oldu, ben bile hala ödemliyim ama ilk zamanki gibi kalmıyor tabii. Birde korse kullanmak zorundasınız genelde doktorlar 1 ay zorunlu tutuyor bazı durumlarda uzuyor. Korsenin askıları kalın olduğu için kıyafet seçimi insanı kısıtlıyor. Masa başı bir işteyseniz rahatlıkla başlarsınız ben 5. Günde felan yemek yapıyordum 2. Gün hastaneden çıktım lavabo ihtiyacımı kendim giderdim. Ama ilk bir hafta yatıp kalkarken desteğe ihtiyaç duyuyorsunuz. Bu ameliyatta en çok kol hareketleri kısıtlanıyor kapı kolu bile zorlamıştı beni baskı ve güç uygulamak ilk zamanlar çok zor. Şu an bile mesela bazen fiş çekerken zorlanıyorum. Genel olarak ağrısız ama bazı hareketler hala ister istemez kısıtlı o da dediğim gibi güç gerektiren şeyler. Birde uzun süre öne doşeu egilirsem yine canım açıyor. Komplike bir ameliyat ya. Bir tanıdığım protez hissiyatının 1.5 senede geçtiğini söyledi. En ufak zorlamada hissettiriyor zaten kendini. Zaman ve sabır gerektiren bir süreç. Ama kesinlikle çok zor degil

Back
X