D delice Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Ekim 2025 21 4 1 31 Dün 20:18 Konu Sahibi Konu Sahibi cunyer #81 Canım ancak yazmaya fırsat buldum malesef bilgi vermedi etik olmaz hasta mahremiyeti dedi yardımcı olamadığım için üzgünüm canım
Canım ancak yazmaya fırsat buldum malesef bilgi vermedi etik olmaz hasta mahremiyeti dedi yardımcı olamadığım için üzgünüm canım
C cunyer Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Ekim 2025 43 6 1 44 Dün 20:36 Konu Sahibi Konu Sahibi cunyer #82 delice .!.: Sağol canım biran önce toparlanman dileğiyle Genişletmek için tıkla... İyiaksamlar canım bugün dr na gittin mi
delice .!.: Sağol canım biran önce toparlanman dileğiyle Genişletmek için tıkla... İyiaksamlar canım bugün dr na gittin mi
C cunyer Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Ekim 2025 43 6 1 44 Dün 20:40 Konu Sahibi Konu Sahibi cunyer #83 delice .!.: Canım ancak yazmaya fırsat buldum malesef bilgi vermedi etik olmaz hasta mahremiyeti dedi yardımcı olamadığım için üzgünüm canım Genişletmek için tıkla... Anladım canım sorun değil canın sağolsun yardim etmek istemen bile benim için yeter tesekkur ederim
delice .!.: Canım ancak yazmaya fırsat buldum malesef bilgi vermedi etik olmaz hasta mahremiyeti dedi yardımcı olamadığım için üzgünüm canım Genişletmek için tıkla... Anladım canım sorun değil canın sağolsun yardim etmek istemen bile benim için yeter tesekkur ederim
D delice Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Ekim 2025 21 4 1 31 Dün 20:42 Konu Sahibi Konu Sahibi cunyer #84 Keşke yardımcı olabilseydim inşallah güzel günlere canım ne diyim