• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme küçültme ameliyatından sonra dikişlerde açılma ve ameliyat yaralari

Çok teşekkür ederim aminnnn inanın cok zor gunler yaşıyorum küçük kızım var ona odaklanamiyorum gerektiği gibi zaman ayiramiyorum aynada bu durumumu görünce modum düşüyor dualar ediyorum bian önce iyilesiyim diye yazarken bile gözlerim doldu .
Cunyer ne durumdasın merak ediyorum seni ?

Cunyer ne durumdasın merak ediyorum seni

Bende 5 ay önce oldum 75 Dd idim toplamda 1100 grm alındığını söyledi doktorum ben herhangi bir sorun yaşamadım fakat ben A B cup arası isterken biraz daha B C arası yapmış bende biraz daha küçük bekliyordum açıkçası benimde ona canım sıkkın dua ediyorum 1 yıla kadar belki küçülme devam eder diye
Çok geçmiş olsun benim de çok küçük yapmış sanırım 75 beden ergenlik dönemindeki gibi küçücük gorunuyorlar kilom 80 vücudumla orantisiz estetik gorunmuyorlar resmen kadinligim gitti 😪inanın o kadar kötüyüm ki yaram iyilesmedi diye küçük oluslariyla ilgilenmiyorum bile biran önce sağlığınma kavuşmayı diliyorum sadece

Sizin durumunuz nasıl umarım iyisinizdir
Çok şükür o çukur gibi olan yaram kapandı düzenli Furracin ve Silistar kullandım silistarı açık yaraya sürmedim en son buraya attıktan sonraki zaman aralığında olan sürecim bu

Eklentiler

• IMG_6128.webp
    IMG_6128.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_6130.webp
    IMG_6130.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_6131.webp
    IMG_6131.webp
    16 KB · Görüntüleme: 27
Valla durumum aynı yaram iyilesmedi malesef çok üzgünüm 😪 arada fito krem sürüyorum o kadar.
İnşallah geçer inan dua ediyorum senin için zor bir süreç psikoloji denen kalmıyor anlayabiliyorum hiç geçmeyecekmiş gibi düşündüm ama çok şükür atlattım galiba

Crystalin sprey ve antibiyotikli kremi düzenli kullanın fito yara kremi buna çok bir etkisi olmaz gerekirse ağızdan antibiyotik alin ama ilk iki yazdığım şey iyi gelir diye düşünüyorum ve sigara içiyorsanız kesinlikle bu sürede bırakın.

Çok sevindim senin için umarım ben de iyilesirim son halini mümkünse eğer gönderebilir misin ve kaç ayda iyileşti ne kullandın

Eylül 22 de ameliyat oldum canım aylık rutin kontrollerime gittim korseyi hala takıyorum sabah akşam açık yaralarıma Furracin sürdüm harici kalan ameliyat izlerinede Silistar kullandım üzerine mutlaka gazlı bez tek kat halinde koydum enfeksiyon herhangi bir şey kapmasın diye hepsi bu kadar

Eklentiler

• IMG_6139.webp
    IMG_6139.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_6140.webp
    IMG_6140.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 8
  • IMG_6131.webp
    IMG_6131.webp
    16 KB · Görüntüleme: 11
Daha önceki attığın yaradan sanki iyileşmiş gibi belki sana değişmiş gelmiyor olabilir ama bence düzelmeye başlamış

Yok ya görüntü net değil burda o yüzden böyle görünüyor olabilir ben 4 .ayimdayim bı degisiklik yok dr nuz nerde ona fotolarimi gösterme şansınız var mı benim Dr bana bilgi vermiyor doğruyu söylemiyor ne yapacağımı bilmiyorum artık

Crystalin sprey ve antibiyotikli kremi düzenli kullanın fito yara kremi buna çok bir etkisi olmaz gerekirse ağızdan antibiyotik alin ama ilk iki yazdığım şey iyi gelir diye düşünüyorum ve sigara içiyorsanız kesinlikle bu sürede bırakın.
İyigeceler ben antibiyotik çok aldım iğne hap fln kremini de kullandım sonuç aynı yoruldummmm 😔

Yok ya görüntü net değil burda o yüzden böyle görünüyor olabilir ben 4 .ayimdayim bı degisiklik yok dr nuz nerde ona fotolarimi gösterme şansınız var mı benim Dr bana bilgi vermiyor doğruyu söylemiyor ne yapacağımı bilmiyorum artık
Ordu’da yaşıyorum yarın kontrol günüm göstermek için bir konuşurum ama cevap vereceğini zannetmiyorum doktoru da görünsün diyecek resimleri kaydettim yarın bilgilendiririm canım ama istersen şu dediğim antibiyotikli kremi kullan zaten ameliyat sonrasında verilen bir krem

Çok teşekkür ederim canım inşallah doktorun bana yardımcı olmayı kabul eder olmasa da canın sagolsun hangi kremdi acaba

Back
X