Meme Küçültme Muğla ve İzmir

Rose89K

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2025
1
0
1
35
Merhabalar foruma yeni katıldım. 36 yaşındayım. Uzun zamandır meme küçültme ameliyatı olmak istiyorum. Yakın zamanda evlilik nedeniyle işi bırakıp başka bir ilçeye taşınmam gerekti. Yeni bir iş bulana kadar geçen boş zamanda ameliyatı olsam diye düşünürken yaşadığım yerde (Bodrum) özeller çok yüksek fiyat verdi. Devlette bir tek en yakın Muğla eğitim araştırma ile sadece telefonla görüştüm ama telefondaki tutumları bile randevu istemekten vazgeçmeme neden oldu
Aslında Muğla'da özel bir hastanede olmak istiyordum. Ortalama bir fiyat için telefonla bilgi istedim. Tabi onlar da fotoğraf falan istedi. Daha sonra bana dönüş yapıp 180bin civarı dediler. Bu civarda konuştuğum en uygun fiyattı. Randevu aldım ölçüm muayenesi yapılması ve doktorla görüşmek için. Doktorla görüşüp ölçüm yapıldıktan sonra fiyat 240bin dediler Yine de buradaki özel hastanelere göre en düşük fiyattı ama tabi bana pahalı geldiği için orayı da eledim..
Daha sonra İzmir tarafına yönelsem dedim en yakın orası diye. Özel muayenehanesi olan bir doktorla görüştüm. 150bin fiyat verdiler. Başka ek bir ücret de istemeyeceğiz dediler. Ama daha sonra internette detaylı araştırma yapınca memnun olmayan çok kişi gördüm. Orayı da öyle eledim.
Tekrar devlete yönelmeyi düşündüm ancak onda da anlattığım gibi Muğla'da pek beklediğim ilgiyi bulamayacağımı düşünüyorum. İzmir'de durum nasıl bilmiyorum ama devlette olmayı pek istemiyorum. Çünkü ilgili doktora denk gelmek çok zor.. ve diğer etkenler de var. Vaktinde muayene olabilmek. Gittiğinde doktorunu bulabilmek önemli. Zaten ağrı sızı çekiyorsun. Devlette olunca randevu iptal etmeler, doktor yok falan gibi durumlar yaşanıyor. Yakında da oturmuyorsan o kadar yol gidiyorsun ağrınla falan.
Yani bunları da düşünüyorum. Çünkü ağrı eşiği düşük biriyim. Daha önce geçirdiğim tek ameliyat sinüzit ameliyatıydı. Burun içinden polipler falan alındı. Normalde herkes 10 günde toparlıyor diye beni ameliyata gönderdiler. Ben 1 ay kendime gelemedim Ama özelde olduğum için çok rahat doktoruma ulaştım. Haftada bir doktoruma gidiyordum. Pansumanımı neredeyse sürekli o yaptı. Burun içi temizliği yaptı 3 günde bir. İstediğin saat gel diyordu. Bu gibi rahatlıklar var özelde de.
Tecrübe eden arkadaşlardan öğrenmek istediğim nasıl bir seçim yaparsınız? Bulunduğum ilde olmak çok pahalı ama bir şekilde bunun için uğraşmak mı mantıklı? Çünkü yakındasın doktoruna ulaşabileceksin. İstediğin zaman gidebileceksin rahatsızlık hissettiğinde. Ya da mesela İzmir'de ameliyat olursam ama bir sıkıntı yaşadığımda yaşadığım yerde bir doktora gitsem ilgileniyorlar mı? Yoksa her seferinde kalkıp doktoruma gitmem 4 saatlik yol.
Ya da bu bölgelerde özel ve devlette önerebileceğiniz doktorlar var mı?
Çok uzun bir yazı oldu artık yıllardır bu şekilde yaşamaktan bıktığım için ne kadar dolduysam.. Ne kadar okuyabilirsiniz bilmiyorum ama şimdiden teşekkürler

Merhaba okuduk yorumunuzu çok yüksek fiyatlar kayserşde daha uygun gelin burada yaptırın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…