• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

meme küçültme

ASLScherbatsky

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Merhaba kızlar Eskişehirdeyim. Meme küçültme ameliyatı olmak istiyorum özel veya şehir hast farketmez lütfen yardımcı olabilir misiniz? Yakup karabağlı ve Abdulkadir Calavul arasındayım. eskişehire yakın ankara veya istanbulda da kesinlikle önerdiğiniz doktor varsa o da olur. artık çok yoruldum yıllardır araştırıyorum ama güveneceğim doktor bulamadım.

Merhaba ben 25 nisanda meme küçültme ameliyatı oldum, doktorumu önerebilirim. Melike Oruç Özpostacı Ankara'da.

Merhaba ben 25 nisanda meme küçültme ameliyatı oldum, doktorumu önerebilirim. Melike Oruç Özpostacı Ankara'da.
Merhabalar bende Ankara dayım meme küçültme ameliyatı olmak istiyorum özel de fakat kilo problemim de var daha önce zayıflayıp gel demişti bi doktor özelde Böyle bişey isteniyor mu birde fiyatı özelden yazar mısınız çok teşekkür ederim

Merhabalar bende Ankara dayım meme küçültme ameliyatı olmak istiyorum özel de fakat kilo problemim de var daha önce zayıflayıp gel demişti bi doktor özelde Böyle bişey isteniyor mu birde fiyatı özelden yazar mısınız çok teşekkür ederim
Doktor kilo verme önerisi verir mi bilmiyorum ama kilo verince göğüsler küçüldüğü için kilo verdikten sonra olmak daha mantıklı, özelden fiyat yazıyorum

Back
X