Meme liposuction ı ile ilgili bilgisi olan/yaptıran var mı?

Benimdilemmam

Pain...
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2008
5.431
1.273
Arkadaşlar zayıf olmama rağmen dolgun göğüsleri olan biriyim
Omurga kireçlenmesi ve geçirdiğim ameliyat sonrası göğüs ağırlığımın önümüzdeki yıllarda yeniden omurgamdaki diskleri sıkıştırıp beni mağdur edeceğini öğrendim.

Evliyim çocuğum yok, baya ince bir sırtım var c ve d kup arasında gidip gelen göğüslerim var
açıkcası zorlanıyorum ve yıllardır onları saklamaya çalışmaktan biraz kambur duruyorum ayrıca gün içinde ağırlığı taşıyamadığım için öne eğik duruyorum

göğüs küçülttürme ameliyatındaki emzirememe riskinden dolayı direk küçülttürme ve koyu renkli bölümü küçülttürmeyi göze alamıyorum

liposuction yöntemini deneyen var mı? lipoliz diye geçiyor sanırım iyileşme dönemi nasıl normal bir ameliyata göre?

Canım yaa bende aynı soruyu soracaktım ki sen benden önce davranmışsın,bende lazerlipo olmak istiyorum aynı zamanda da meme küçültme acaba lipyla olur mu sen hiç görüştün mü bir dr la?

Gorusmedim belki buradan bir yorum cikar diye dusundum ama bir arkadas yazmis sadece o da yaptirdigini ama yeterli gelmedigini memede sarkma oldugunu meme kucultme ameliyatina girecegini soyledi ondan pek umidim kalmadi
Ama benim gogsum cok buyuk degil zaten yine de doktorla gorusup yapilabilir mi sormak istiyorum

bildiğim kadarıyla burak türkyılmaz yapıyor bu operasyonu. bizzat yaptırmadım ama iyi şeyler duydum. bir gidin görüşün isterseniz, sonuçta sormak serbest :)

Ben yaptırdım ama meme küçültme ameliyatıyla aynı anda yapıldı bana.göğüsün alt kenar kısmından yapıldığı için orda morluklar duruyor hatta şuan

Ben yaptırdım ama meme küçültme ameliyatıyla aynı anda yapıldı bana.göğüsün alt kenar kısmından yapıldığı için orda morluklar duruyor hatta şuan
ben sadece lıposuctıon yapılıyor mu dıye merak edıyordum
bır doktordan aldıgım bılgıye gore bu ıslem tek basına yapılmazmıs

X