- 10 Ağustos 2025
- 44
- 7
- 1
- 23
- Konu Sahibi neselikiznesrinn
TamamdırHadi bakalım iyi haberlerini yaz buraya![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TamamdırHadi bakalım iyi haberlerini yaz buraya![]()
Ama yani dediğim gibi millet 500 cc taktırıyor yani bir 400 mü olmadı bence en garantisini yaptı ama benim vücudum kesin kaldırırdı benim o klinikte gördüğüm kadının göğsü nasıl aldıysa benimkisi hâlâ alırdı yani 50 kiloydu bir 500 cc vardı bence tamam hoş durmuyor ama benim demek istediğim 400 takılmayacak bir göğüs değildi yaniAma denedim demedi mi doktor? Sonra dikişin falan açılabilirdi o daha sıkıntı
Merhabalar ,neresi küçük acaba burdan bakınca gayet büyük gözüküyor, ayrıca kas altı olunca ilk ameliyatta sandığınız gibi her cc sığmıyor göğüs kasının altınında bir hacmi var ve büyük veya küçük cc olarak maliyet farketmiyor ,gayet göğüs dekoltesi de var bende o da yok üstten dümdüz alta doğru bombe üstelik bende ki 390 cc bende 70 kg civarındayım ama sizdeki gibi hacimli değil daha öne çıkık olsun isterdim daha geniş duruyor doğal meme gibi ,birde vücutta şiş oluyor meme altında karında ameliyat sonrası, kilo verdikçe karın yavaşça indikçe meme daha çıkıntılı oluyor ve şekli en az 3.aya kadar daha da değişiyor kaslar saldıkça kendini daha şekli belirgin olacak tabi ödem halen var sanırım ama benimkine göre gayet hacimli sizin ,benim eskiden 350 cc vardı kas üstü daha dolgundu zamanla kilo alınca çocuk emzirince vs yağ aldıkça vücut daha da büyüyor yani bekarsınız daha büyüğü ileride tekrar bi diklestirme ameliyatına sebep olurdu bence ,bu bakımdan düşünün gayet hoş, hangi ilde oldunuz bu arada ameliyatı?merhaba göğüslerimin boyutu beni hiç tahmin etmedi ailem de açıkçası teyzem falan da çok küçük buldular daha büyük olabilirdi dediler çünkü 172 boyum 70 kilom sizce nasıl duruyoryeniden yaptırmak tekrardan ameliyata girmek de istemiyorum ama. 1 ay oldu yaptıralı
Teşekkür ederim İstanbulda oldum açıkçası rahatladım söylediklerinizden ötürü. Doktor hanıma güvenim var tabii ama dediğim gibi nedenler çok kurcaladı kafamı kime söylesem bir şey farketmemiş çok doğal diyorlar hep destekli giydiğim için. Sonrasında kendini salacağını söylemeniz de beni çok mutlu etti. Eminim sizinkisi çok daha hoş duruyordur high profile değil mi acaba sizinkisiMerhabalar ,neresi küçük acaba burdan bakınca gayet büyük gözüküyor, ayrıca kas altı olunca ilk ameliyatta sandığınız gibi her cc sığmıyor göğüs kasının altınında bir hacmi var ve büyük veya küçük cc olarak maliyet farketmiyor ,gayet göğüs dekoltesi de var bende o da yok üstten dümdüz alta doğru bombe üstelik bende ki 390 cc bende 70 kg civarındayım ama sizdeki gibi hacimli değil daha öne çıkık olsun isterdim daha geniş duruyor doğal meme gibi ,birde vücutta şiş oluyor meme altında karında ameliyat sonrası, kilo verdikçe karın yavaşça indikçe meme daha çıkıntılı oluyor ve şekli en az 3.aya kadar daha da değişiyor kaslar saldıkça kendini daha şekli belirgin olacak tabi ödem halen var sanırım ama benimkine göre gayet hacimli sizin ,benim eskiden 350 cc vardı kas üstü daha dolgundu zamanla kilo alınca çocuk emzirince vs yağ aldıkça vücut daha da büyüyor yani bekarsınız daha büyüğü ileride tekrar bi diklestirme ameliyatına sebep olurdu bence ,bu bakımdan düşünün gayet hoş, hangi ilde oldunuz bu arada ameliyatı?
Benim de aynı şekilde dikleştirme ve protez evet. Yani ben sonrasında eğer babam da izin verirse zamanla genişliyormuş sanırım pektoralis kası ve büyük cc daha rahat konuyormuş. Belki o şekilde büyütebilirim ama bakalım yani iz gidecek ben yeni iz yapacağım o yüzden de yeniden olursa. düşüncesi üzüyor beniVe birde evet büyük cc dikleştirme ameliyatında risk bence de ,benim diklestirmede oldu ve tek taraf dikişim 10.gün açıldı bu sebeple hastanede ekstra 11 gün yattım tek memeden tekrar revizyon oldum 19 gün sonra ,ama şu an derim sanki saldı daha büyük cc olması gerektiği kanaatindeyim 10.ayım bitti bakalım tabi önce sağlık.
Sağlıklı olun önce, o zamanla daha güzel oturacak şu anda çok yeni belki boy yapı olarak kendinize küçük görüyor olabilirsiniz ama hacim önemli bence ,ben 3 kez ameliyat oldum 2 kez kapsül kontraktürü yaşadım çok zor ameliyatlarım oldu o yüzden başka sorun olmasında çünkü ilerde neler bekliyor bizi bilemeyiz ve zaten diklestirme izi başlı başına yetiyor zatenBenim de aynı şekilde dikleştirme ve protez evet. Yani ben sonrasında eğer babam da izin verirse zamanla genişliyormuş sanırım pektoralis kası ve büyük cc daha rahat konuyormuş. Belki o şekilde büyütebilirim ama bakalım yani iz gidecek ben yeni iz yapacağım o yüzden de yeniden olursa. düşüncesi üzüyor beni
Farklı boylarda silikon deniyoruz demiştim görüştüğüm doktor daha büyük ve daha küçük ccli. Bence denemişlerdirYani açıkçası klinikteyken 400 de deneriz demişti ama ameliyat günü geldi sanki benim ağzımı bağladılar heyecandan ben söylemeyi unuttum çünkü doktor dedi ki ameliyat günü 360 ya da daha aşağısı da olabilir sonra ben de düşündüm acaba unuttu mu 400 olabileceğini diye
Merhaba canim. Protez cc hem senin tercihin hem gogus kafesinin olculerine gore secilir. Boy kg belki daha fazla cc kaldirir fakat gogus kafesin kaldirmiyor olabilir. Benim 335 cc. 165 boy 50 kg yum. Dolgun ve cok dogal duruyor. Cc olayini soyle anlatabilirim sana. Ben dr uma buyuk istiyorum deseydim bana en fazla yapabilecegi 355 cc di. Ameliyat sonrasi bana soyledigi, 355 de cok guzel durdu fakat bir tik buyuk durdu, dogal istedigin icin 335 tercih ettim dedi. 315 cc yabi bir kucugunu yapamazdi cunku protez gogus kafesine gore kucuk kalicagi icin icerde saga sola hareket edip rahatsizlik verirdi. Buyuk isteseydim 355 yapabilirdi fakat 375 yapamazdi cunku gogus kafesi olculerime gore buyuk kalir ve sigmazdi. Bunu zorlamak bircok komplikasyonu ve en sonunda revizyonu beraberinde getirirdi. Gogus kafesine gore daha buyuk gogus isteyenler su sekilde ilerliyor. Once gogus kafesinin alabildigi cc yerlestirirliyor, uzerinden 2 yil gb bir zaman geciyorki protez dokuyu genisletsin, sonrasinda yanlis hatrlamiyorsam +70+100 cc gb bir fark eklenebiliyor. Revizyon yapiliyor ve daha buyuk bir protez takiliyor. Dr unun protez ebati deneme konusunda tedirgin olma. Tum dr lar bir seri deneme protezi ile operasyona girer. Olculerine gore gozunun kestigi bir ebatla baslar. Denemeye arttirarak devam eder. Olculerine uygun protezi buldugunda orjinal kutuyu acar ve onu yerlestirir. Sana 360 uygun gorulduyse belki israr etseydin en fazla yapilabilecek +20 yada +25 cc olabilirdi fakat bu da gozle gorulur ciddi bir fark yaratmazdi. Belki de ilkgorusmede buyuk olsun dedigin icin en fazla yapilabilecek 360 cc di bunu bilemeyiz. Ben fotograflarini gormedim, suan kacinci aydasin onu da bilmiyorum fakat, odemler gecince ve kaslar gevseyince, bu da yaklasik 3 ay sonrasi oluyor, gogus buyuyor diyemem fakat tombullasip dolgunlasiyor. Kaslar kendini salinca protez de kendini saliyor. Goguslerin 6 aya kadar ciddi degisime ugrycak. Yasin daha genc bunun hamileligi emzirmesi var. Sonrasinda belki diklestirme gerekicek. İste ozaman hala sikayetciysen gerekiyorsa hem diklestirme hem protez degisikligi yaparsin. Yaptirmissin atlatmissin bosversene tadini cikar..Ama yani dediğim gibi millet 500 cc taktırıyor yani bir 400 mü olmadı bence en garantisini yaptı ama benim vücudum kesin kaldırırdı benim o klinikte gördüğüm kadının göğsü nasıl aldıysa benimkisi hâlâ alırdı yani 50 kiloydu bir 500 cc vardı bence tamam hoş durmuyor ama benim demek istediğim 400 takılmayacak bir göğüs değildi yani
Çok teşekkür ederim yazdıklarınız beni çok rahatlattıMerhaba canim. Protez cc hem senin tercihin hem gogus kafesinin olculerine gore secilir. Boy kg belki daha fazla cc kaldirir fakat gogus kafesin kaldirmiyor olabilir. Benim 335 cc. 165 boy 50 kg yum. Dolgun ve cok dogal duruyor. Cc olayini soyle anlatabilirim sana. Ben dr uma buyuk istiyorum deseydim bana en fazla yapabilecegi 355 cc di. Ameliyat sonrasi bana soyledigi, 355 de cok guzel durdu fakat bir tik buyuk durdu, dogal istedigin icin 335 tercih ettim dedi. 315 cc yabi bir kucugunu yapamazdi cunku protez gogus kafesine gore kucuk kalicagi icin icerde saga sola hareket edip rahatsizlik verirdi. Buyuk isteseydim 355 yapabilirdi fakat 375 yapamazdi cunku gogus kafesi olculerime gore buyuk kalir ve sigmazdi. Bunu zorlamak bircok komplikasyonu ve en sonunda revizyonu beraberinde getirirdi. Gogus kafesine gore daha buyuk gogus isteyenler su sekilde ilerliyor. Once gogus kafesinin alabildigi cc yerlestirirliyor, uzerinden 2 yil gb bir zaman geciyorki protez dokuyu genisletsin, sonrasinda yanlis hatrlamiyorsam +70+100 cc gb bir fark eklenebiliyor. Revizyon yapiliyor ve daha buyuk bir protez takiliyor. Dr unun protez ebati deneme konusunda tedirgin olma. Tum dr lar bir seri deneme protezi ile operasyona girer. Olculerine gore gozunun kestigi bir ebatla baslar. Denemeye arttirarak devam eder. Olculerine uygun protezi buldugunda orjinal kutuyu acar ve onu yerlestirir. Sana 360 uygun gorulduyse belki israr etseydin en fazla yapilabilecek +20 yada +25 cc olabilirdi fakat bu da gozle gorulur ciddi bir fark yaratmazdi. Belki de ilkgorusmede buyuk olsun dedigin icin en fazla yapilabilecek 360 cc di bunu bilemeyiz. Ben fotograflarini gormedim, suan kacinci aydasin onu da bilmiyorum fakat, odemler gecince ve kaslar gevseyince, bu da yaklasik 3 ay sonrasi oluyor, gogus buyuyor diyemem fakat tombullasip dolgunlasiyor. Kaslar kendini salinca protez de kendini saliyor. Goguslerin 6 aya kadar ciddi degisime ugrycak. Yasin daha genc bunun hamileligi emzirmesi var. Sonrasinda belki diklestirme gerekicek. İste ozaman hala sikayetciysen gerekiyorsa hem diklestirme hem protez degisikligi yaparsin. Yaptirmissin atlatmissin bosversene tadini cikar..
Protezler daha dusmemis. Bir sure sonra yerlesicektir ve yanlara biraz daha yayilicaktir. Kucuk degil bence. Aksine fazla silikon silikon duruyor. Sekli oturunca daha yayvanlasinca bence gozunuze kucuk gelmez.Çok teşekkür ederim yazdıklarınız beni çok rahatlattıFotoğrafı silmiştim çünkü kalsın istemedim açıkçası ama şimdi yine ekleyeyim
Bence gayet büyük duruyor daha büyük olsa kötü olurdu ben bayıldım doktorunuz kimdiÇok teşekkür ederim yazdıklarınız beni çok rahatlattıFotoğrafı silmiştim çünkü kalsın istemedim açıkçası ama şimdi yine ekleyeyim