Meme protez dikleştirme

Kas altı oldu klavye düzgün yazmıyor sesli klavyeyle yazıyorum da

Ama meme dokum var demişsin ya belki ondan çok büyük takmak istememiştir. Sordun mu doktoruna olabilecek en büyük bu muydu diye?
Bir de bazen diyorum ki öğrenci olduğum için hocanın asistani düşük fiyattan yapıyoruz dedi de yani acaba büyük protezler daha maliyetli diye mi bu şekilde yapıldı diye bile düşünüyorum

Denemişlerdir ya öyle kafasına göre bunu istedim bunu yaptım diyemez. Demek ki göğüs kafesin bu boyuta müsaitmiş.

Herkeste başka sonuç çıkıyor ya. Ben bir sürü doktorun paylaşımına baktım. Aynı marka aynı cc bile farklı olabiliyor

Denemişlerdir ya öyle kafasına göre bunu istedim bunu yaptım diyemez. Demek ki göğüs kafesin bu boyuta müsaitmiş.
Evet ama benim anlayamadığım yani ben kontrole gittiğim zaman klinikte bir kadın vardı kadın 50 kg var yok boyuda bir 60 diyeyim ama göğüsleri gerçekten büyüktü ve hani minyon olduğundan dolayı da değildi büyük protez takılmıştı belli başka öyle örnekler de var ben kendimi doğru ifade etseydim doktor denerdi ve takardı yani riski göze alıp ki Yazdığım gibi boyum da var yani kilom da az değil takılabilirdi ama şu sıralar kilo vermeyi düşündüğüm için ve bunun için çabaladığım için belki zamanla daha çok gözüme büyük gelir. Dediğim gibi siz örnekleri gösterin ben de neyi beğendiğimi söylemiştim doktorun sayfasından. Yani elinizde varsa göğsünü yaptırdığınız bildiğiniz beğendiğiniz birisini de gösterebilirsiniz illa doktorun sayfasından göstermeyin. 330 sizde benimkinden büyük durur bu arada ha 330 ha 360 aynı gibi düşünün benim omzum belim geniş

Size de içimi döktüm teşekkür ederim ama siz de gayet büyük bence yorumu yapmayınca üzüldüm açıkçası ahahhaha kimse öyle söylemiyor ya ben kafama takmışım büyük göğsü

Boy, kilo, vücut tipi falan çok etkili oluyor silikonda. Bu arada dediğin gibi 330la 360aradında aşırı fark olmuyordur. Biraz kilo verdikten sonra çok daha hoşuna gidecek bence

Boy, kilo, vücut tipi falan çok etkili oluyor silikonda. Bu arada dediğin gibi 330la 360aradında aşırı fark olmuyordur. Biraz kilo verdikten sonra çok daha hoşuna gidecek bence
Evet bakalım teşekkür ederim çok umarım çok fazla sarkma yaşamadan beş on kg arasında kilo verebilirim ameliyatı olmadan en kötü 65 olurum diyordum ama 70’te kaldım

Size de içimi döktüm teşekkür ederim ama siz de gayet büyük bence yorumu yapmayınca üzüldüm açıkçası ahahhaha kimse öyle söylemiyor ya ben kafama takmışım büyük göğsü
Yaaaa millet 600cc falan yaptırıyor ama bence ben buradayım diye bağırmasın ama şöyle dolgun dolgun olsun. Ve bence sen dediğim gibi biraz kilo verdiğinde bir de memen iyice oturduğunda çok beğeneceksindir. Hiç olmadı biraz zaman geçince tekrar ameliyat olmak istersen yine olursun

Evet teşekkür ederim umarım sizin de istediğiniz gibi olur her şey ama bence evliyseniz 330 dediyse doktor bir 360’a zorlayın derim

Yani ben mesela 400 olsa hiç acaba demeyecektim bence doktorun söylediğinden birtık daha büyük olsun

Ama denedim demedi mi doktor? Sonra dikişin falan açılabilirdi o daha sıkıntı
Yani açıkçası klinikteyken 400 de deneriz demişti ama ameliyat günü geldi sanki benim ağzımı bağladılar heyecandan ben söylemeyi unuttum çünkü doktor dedi ki ameliyat günü 360 ya da daha aşağısı da olabilir sonra ben de düşündüm acaba unuttu mu 400 olabileceğini diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…