• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme protezi cikartmak icin doktor arıyorum.

Benim dr'un tavsiye ettiği 50 bin demisti,sizin dr 65 bin dedi eger kapsül yoksa..ben birini buldum ayrıca 40 bin dedi.ama devlette biri daha var yorumları cok iyi onunla bir gorusme yapicam.bu ay düğünün var bi bitsinde :) orda tabi hastane vericek fiyati bakalım
Acaba şuan Cihan Şahin fiyatları nedir, meme dikleştirme için soruyorum

Arkadaşlar merhaba,15 senedir meme protezim var.artik cikarticam.kendi doktorum sadece buruna geçmiş.onerdigi doktorlar çok pahalıydı.daha önce bu ameliyatı olan varsa ve sorun yaşamayan doktor onerirse duacısı olurum :)
Bende cıkarttırmak istiyorum işlem kac saat sürüyor acaba

Kapsul ya da protez aynı sıkıntıyı verir zaten birinden biri cıkması birseyi degiştirmezki verim alamayıZ
Zaten çıkartıcak kapsülü çıkartabildiği kadar %90 oranında çıkacak. diğer türlü eğer zorlarsa, kağıt gibi ince olduğu için ciğerlere zarar verebilir.

Zaten çıkartıcak kapsülü çıkartabildiği kadar %90 oranında çıkacak. diğer türlü eğer zorlarsa, kağıt gibi ince olduğu için ciğerlere zarar verebilir.
Vuu. Peki internetten arastırmıstı. Akciğerde açnme falan oluyormus ama tedavisi varmıs doktorun birley dedi mi bununla alakalı

Vuu. Peki internetten arastırmıstı. Akciğerde açnme falan oluyormus ama tedavisi varmıs doktorun birley dedi mi bununla alakalı
Hayır demedi, 10% kalıcak ve patoloji sonucunda negatif birşey çıkarsa diğer kısmınıda alırız dedi bilmiyorum, daha ameliyat olmadım.

Back
X