F filz Üye Kayıtlı Üye Katılım 5 Aralık 2023 Mesajlar 85 Emoji Skoru 24 Puanlar 18 Yaş 41 13 Mayıs 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi deleho #21 deleho .!.: Sizin de mentor protezleriniz mentor daha gec sekil aliyor diye okumustum Genişletmek için tıkla... Mentor ve motive deneyen biri olarak Evet mentor marka biraz daha geç oturuyor. Ama sizin anatomik yapınızda burda çok önemli değişkenlik gösterebiliyor. Motiva mentor proteze göre daha yumuşak bir dokuya sahip daha çabuk şekil alıyor.
deleho .!.: Sizin de mentor protezleriniz mentor daha gec sekil aliyor diye okumustum Genişletmek için tıkla... Mentor ve motive deneyen biri olarak Evet mentor marka biraz daha geç oturuyor. Ama sizin anatomik yapınızda burda çok önemli değişkenlik gösterebiliyor. Motiva mentor proteze göre daha yumuşak bir dokuya sahip daha çabuk şekil alıyor.
mryevr Guru Kayıtlı Üye Katılım 9 Ekim 2014 Mesajlar 1.167 Emoji Skoru 1.689 Puanlar 408 Yaş 38 16 Mayıs 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi deleho #22 deleho .!.: Insallah benimkilerde zamanla esitlenir suanda inanilmaz uzuluyorum baktikca Genişletmek için tıkla... Hiç üzülüp moralininizi bozmayın sonrası çok güzel oluyor biraz sabır
deleho .!.: Insallah benimkilerde zamanla esitlenir suanda inanilmaz uzuluyorum baktikca Genişletmek için tıkla... Hiç üzülüp moralininizi bozmayın sonrası çok güzel oluyor biraz sabır