Merhaba, 1 hafta önce 400cc mentor marka silikon taktırdım. Dün ilk defa duş aldım be kendimi korsesiz gördüm. Meme çook yukarıda ve çok büyük geldi gözüme. Moralim çok bozuldu. Sanki ağzıma girecek gibi, köprücük kemiğinin az aşağısından başlıyor meme nerdeyse. Böyle kalmayacak değil mi inecek aşağı
Valla bugün 24. Gün doktor kontrolüm vardı sol memede elime gelen beze gibi birşey var, doktora kapsül olabilir mi dedim hayır daha çok erken kapsül gibi bişey yok dedi ama korkuyorum canım hala acıyor ne zaman düzeleceğim ben
Merhaba, 1 hafta önce 400cc mentor marka silikon taktırdım. Dün ilk defa duş aldım be kendimi korsesiz gördüm. Meme çook yukarıda ve çok büyük geldi gözüme. Moralim çok bozuldu. Sanki ağzıma girecek gibi, köprücük kemiğinin az aşağısından başlıyor meme nerdeyse. Böyle kalmayacak değil mi inecek aşağı
aynısını yaşadım. ilk duşa girdiğimde çok büyük olmuş bunlar diye hüngür hüngür ağlamıştım. sonra ödemler gidince o kötü görüntü gidiyor memeler normal boyuta iniyorlar sıkmayın canınızı