• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme protezini çıkaranlar süreçlerini anlatabilir mi acaba

Kuzenim de gecen yil yaptirdi ve aninda pisman oldu. Net bir problemi oldugu icin degil de biraz evhamli biri, ameliyat sonrasi olagan iyilesme sureci biraz agir geldi ona. 1.ay kontrolunde cikartmak istedigini soyledi dr una dr 6 ay beklemesi gerektgini soylemis tekrar bir operasyona grebilmesi icin, israr edince 3 aya indirmis ve hic dusunmeden cikartti. 275 cc kullanilmisti kucuk bir protezdi fakat cok deforme olmustu cikarildiginda, bu sefer de cikarttirdigina pisman oldu. Yasi genc toparlar diye dusunduk ama ustunden 1 yil gecti oyle kaldi. Smdi tekrar dusunuyor ama cesaret edemiyor. Bu sarkma olayi belki deri kalitesiyle ilgilidir bilemiyorum ama kuzenimin bi turlu eski haline donmedi 😔

Meme implant mi cikartmak istiyorum eski halime geri donermiyim kas altı 350 CC oldum sarkma yada buzüşme olurmu
Ben yeni çıkarttım implant asagı kaydı meme kıvrımım bozulmuştu 150 cc ile. Sarkma yok ama ödem de olabilir emin değilim 1-2 ay sonra sonucu söyleyebilirim.

İnsan vücudu eşsiz bence benimde bir ay oldu ama alışamadım 6 ay sonra çıkarttırmayı düşünüyorum deforme olayına gelirsek illkai ilk zamanlar öyle olur ama vücut kendini toparlıyor bi zaman sonra tek ihtiyaç zaman sanırım bu durumda

Deforme buzüsuklükmu oldu sarkmami sadece meme ucu aşağı bakmasimi oldu kas altımı üstümü oldu Ya ben kendi bedenime ihanet etmişim gibi hissediyorum önce eşime karşı güzel gözükmek ve yine kendi ozguvenimikazanmak için oldum doğumdan sonra asimetri ve biraz sarkma oldu doktor sarkman yok dedi ama ben görüntüsü mü begenmiyordum ameliyat oldum o düşüncelerinden eser kalmadı tel düşüncem cikarmak çevremde bu ameliyat olupta konusabilcegim biride yok tek korkum daha kötü olması doktora gittim konuştum memenin ne kadar toparlaycagi 1 yıl sonra belli olur kötü olursa dikleştirme olursun dedi ya sürekli ameliyat bir sürü masraf nerden girdim bu işlere bin pismanim

Deforme buzüsuklükmu oldu sarkmami sadece meme ucu aşağı bakmasimi oldu kas altımı üstümü oldu Ya ben kendi bedenime ihanet etmişim gibi hissediyorum önce eşime karşı güzel gözükmek ve yine kendi ozguvenimikazanmak için oldum doğumdan sonra asimetri ve biraz sarkma oldu doktor sarkman yok dedi ama ben görüntüsü mü begenmiyordum ameliyat oldum o düşüncelerinden eser kalmadı tel düşüncem cikarmak çevremde bu ameliyat olupta konusabilcegim biride yok tek korkum daha kötü olması doktora gittim konuştum memenin ne kadar toparlaycagi 1 yıl sonra belli olur kötü olursa dikleştirme olursun dedi ya sürekli ameliyat bir sürü masraf nerden girdim bu işlere bin pismanim
Aynı şeyleri ve düşünceleri yaşıyoruz bende sizin gibiyim ama ben 6 ayı bekleyip öıkartırmayı düşünüyorum

Back
X