Meme protezleri dikiş izi ve protezlerin yukarıda olması 7. ay

ezgimelodi

Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2023
76
8
16
23
7. ayımı doldurdum.Dikişlerim açılmıştı bazı yerleri o yüzden daha büyük dikiş izlerim var mor renkleler şu an daha da koyu gibi ama asla geçmiyor yoğun bi şekilde belli oluyor ve protezler yukarıda yani dümdüz bakınca az çok izler belli oluyor,normal bir meme gibi veya bazılarında gördüğüm gibi o meme kıvamını ve yerleşimini alamadılar maalesef.Çok takmasam da çıplakken iyice belli olduğu için üzülüyorum tavsiyesi olan var mı

7. ayımı doldurdum.Dikişlerim açılmıştı bazı yerleri o yüzden daha büyük dikiş izlerim var mor renkleler şu an daha da koyu gibi ama asla geçmiyor yoğun bi şekilde belli oluyor ve protezler yukarıda yani dümdüz bakınca az çok izler belli oluyor,normal bir meme gibi veya bazılarında gördüğüm gibi o meme kıvamını ve yerleşimini alamadılar maalesef.Çok takmasam da çıplakken iyice belli olduğu için üzülüyorum tavsiyesi olan var mı
Kas altı mı kas üstü mü yaptırdınız be hangi marka kaç cc? Bir de doktor masaj verdi mi? Masaj yumuşamayı hızlandırıyor diye biliyorum

Kas altı mentor sol 400- sağ 425 cc.Masaj yapıyorum ama çok fark olmadı özelden foto atabilirim
Merhaba bana da resim atabilir misiniz ,benimde kas altı 6.ayım doldu bende de dikiş açılması olmuştu ve izlerle ilgili benimde halâ kırmızı ve belirgin ,karşılaştırma yaparak durumu anlayabiliriz belki

Back
X