- Emoji Skoru
- 488
- Puanlar
- 23
Benim bebeğim tam 2 aylık olunca memeyi emip emip bırakırdı 2saniye çeker 2 saniye bırakırdı tekrar tutar böyle emzirmek çok zor olurdu ama gaz sancıları azalınca düzeldi 4. Aya kadar böyle devam etti muhtemelen sizin de öyledir bir de beslenme aralıklarını ben sanki yenidoğan gibi sık tutuyordum ondan da tam acıkmayınca da böyle yapıyordu siz dikkat edin artık yenidoğan değil eskisi kadar sık beslemeyin acıkınca daha rahat emiyordu. Şu an 5.5 aylık gaz tam bitmedi ama emmesi daha güzelBebeğim on gün sonra iki aylık olucak. Son bir haftadır emzirirken kıpkırmızı oluyor ağlıyor ve kendini itiyor. Ayakta, zıplayarak emzirmeye çalışıyorum yine aynı sorunu yaşıyoruz normalde yarım saat kadar emerdi şu an zorla iki üç dakika emzirmeye çalışıyorum. Çok yıprandım her yolu deniyorum emzirmek için mutlaka öncesi alttan gazını çıkarıyorum emzirme sonrası da üstten. Yaşadığım durum gaz sancısından mı yoksa ondan bağımsız meme reddi mi anlam veremiyorum. Yaşayan tecrübeli anneler destek olur musunuz?