Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşaallah canım sütüm yetip yetmediği endişesi beni yiyip bitiriyor mama vermek istemiyorum ama aç kalıp kilo alamamasından da korkuyorumBen daha 1 aylık anneyim ama meme reddi yaşadığım için devamlı araştırmıştım 3. Aylık dönemde bebeğin algıları açıldığı için dikkati dağılıyormuş. Gizem Erbirer var yoytubeda o da benzer süreçlerden geçmiş inşallah çözüm olur![]()
Merhaba cozum buldunu mu?Selam kızlar 3 aylık oğlum var 1 haftadır meme reddi yaşıyoruz sadece uykuya dalacağı zamanlar cok güzel emiyor ama uyanıkken sürekli huzursuz ağlayıp duruyor bu durum ne zamana kadar sürer başına gelen var mı yardımcı olursanız sevinirim önerilerinizi bekliyorum
Kuzum kendi, kendine geri döndü çok uğraştım çabaladım başardım bide sütümü çoğaltasam tam iyi olacakta bide philips avent biberon aldım birdaha meme reddi yaşamayalım diye çğnkğ meme ma şeklimde ilerliyoruz bugün tam 4 aylık oldu ben artık bir tane cici bebe anne sütünün içine yada mamasına vermeye bugün başlayacam ve pirinç unu vermeye başladım 3 gündür çünkğ sütüm yetersiz geliyorMerhaba cozum buldunu mu?
Biberon meme reddi yapar. Lütfen idare edin 2 ay daha gerekirse yavaştan ek gıda verin ama biberon vermeyin biberon memeyi bıraktırıyorValla
Kuzum kendi, kendine geri döndü çok uğraştım çabaladım başardım bide sütümü çoğaltasam tam iyi olacakta bide philips avent biberon aldım birdaha meme reddi yaşamayalım diye çğnkğ meme ma şeklimde ilerliyoruz bugün tam 4 aylık oldu ben artık bir tane cici bebe anne sütünün içine yada mamasına vermeye bugün başlayacam ve pirinç unu vermeye başladım 3 gündür çünkğ sütüm yetersiz geliyor
Biberon vermeyin . Biberon yerine büyümüş alıştırma bardağı verebilirsiniz. Silikon kut uclu alistirma bardakları var . Cici bebe ve pirinç unuyla ek gıdaya baslanmaz . Araştırıp öyle başlayın . Süt yetersiz ise mama verebilirsiniz . Kilo konusunda düşük alıyor ve ya hiç almıyorsa.Valla
Kuzum kendi, kendine geri döndü çok uğraştım çabaladım başardım bide sütümü çoğaltasam tam iyi olacakta bide philips avent biberon aldım birdaha meme reddi yaşamayalım diye çğnkğ meme ma şeklimde ilerliyoruz bugün tam 4 aylık oldu ben artık bir tane cici bebe anne sütünün içine yada mamasına vermeye bugün başlayacam ve pirinç unu vermeye başladım 3 gündür çünkğ sütüm yetersiz geliyor
4. ay atağı erken gelmiş size de anlaşılanSelam kızlar 3 aylık oğlum var 1 haftadır meme reddi yaşıyoruz sadece uykuya dalacağı zamanlar cok güzel emiyor ama uyanıkken sürekli huzursuz ağlayıp duruyor bu durum ne zamana kadar sürer başına gelen var mı yardımcı olursanız sevinirim önerilerinizi bekliyorum
Maalesef biberon red yapmış devamında . Keşke idare etseydiniz. Bnde yaptım o hatayı sağmak başlı başına dert4. ay atağı erken gelmiş size de anlaşılanbenim bebeğim de 3.5 aylıkken hem memeyi hem biberonu istemedi bir süre uyurken emzirdim ve biberon verdim. Bir süre sonra memeyi hiç almamaya başladı
şu an sadece biberonla besliyorum sütümü sağıp veriyorum doymadığında mamadan devam
Evet kesinlikle öyle gerçi biberon yazdım buraya da bir süredir alıştırma bardağı kullanıyorum o şekilde mamasını içiyor ama iş işten çoktan geçti hissediyorum bunu. Danışmanlık da aldım işime yaramadı. Sütüm azaldı emmediği için. Sürekli sağım yapmak gerekiyor ona da ne zaman ne psikoloji çok fırsat vermiyorMaalesef biberon red yapmış devamında . Keşke idare etseydiniz. Bnde yaptım o hatayı sağmak başlı başına dert
Kaç aylıktıEvet kesinlikle öyle gerçi biberon yazdım buraya da bir süredir alıştırma bardağı kullanıyorum o şekilde mamasını içiyor ama iş işten çoktan geçti hissediyorum bunu. Danışmanlık da aldım işime yaramadı. Sütüm azaldı emmediği için. Sürekli sağım yapmak gerekiyor ona da ne zaman ne psikoloji çok fırsat vermiyor
Şu an 5 aylıkKaç aylıktı
Hım küçükmüş ne zamandır memeyi koymuyor ağzınaŞu an 5 aylık
3.5 aylıkken başladı sonra ara ara uykulu ald artık onu da bıraktıHım küçükmüş ne zamandır memeyi koymuyor ağzına
Çok geçmemiş aslında bnce bırakmayın denemeyi aç kalırsa belki içer.memeden içmek sütü çok daha faydalı3.5 aylıkken başladı sonra ara ara uykulu ald artık onu da bıraktı
4 aylık alıştırma bardağını içebilir silikon kut uclu oluyor onunla verdim bende 4. Aydan sonra red yaşamadım. 7. Aydan sonra pipetli bardağa gectimMerhaba bebeğim 4 aylık biberon veremıyorum hali hazırda meme reddi var bi sekılde emiyor ama huzursuz baya memnun ayrılmıyor belki de doymuyor bilmiyorum memeden bende anne sütünü alıştırma bardağıyla verebilir miyim içebilir mi ki deneyen var mı
Yarın alıp deneyeceğim inş içer4 aylık alıştırma bardağını içebilir silikon kut uclu oluyor onunla verdim bende 4. Aydan sonra red yaşamadım. 7. Aydan sonra pipetli bardağa gectim
Ben herşeyi denedim dene bi istersen canımMerhaba bebeğim 4 aylık biberon veremıyorum hali hazırda meme reddi var bi sekılde emiyor ama huzursuz baya memnun ayrılmıyor belki de doymuyor bilmiyorum memeden bende anne sütünü alıştırma bardağıyla verebilir miyim içebilir mi ki deneyen var mı