Meme ucu çıkarma

denis anasi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2023
1
0
1
35
Merhaba arkadaşlar. 38 haftalık hamileyim ve ilk çocuğum. Göğüs ucumun olmayışı beni çok endişelendiriyor.Bununla ilgili önerileri okudum ancak ablamın da aynı sebepten yaşadığı sorunlar ve hala atlatamadigi hastalık yüzünden kendimi rahat hissediyorum. Size farklı iki kişiden duyduğum bir şeyi danışmak istiyorum. Aslı var mı? Deneyen var mı? yoksa yine bir efsane mi?
Çocuk doğmadan bir süre önce göğüsleri emdirtmek ucun çıkmasını, bebeğin doğar doğmaz rahat etmesini sağlıyormuş . Ne düşünüyorsunuz?

Merhaba arkadaşlar. 38 haftalık hamileyim ve ilk çocuğum. Göğüs ucumun olmayışı beni çok endişelendiriyor.Bununla ilgili önerileri okudum ancak ablamın da aynı sebepten yaşadığı sorunlar ve hala atlatamadigi hastalık yüzünden kendimi rahat hissediyorum. Size farklı iki kişiden duyduğum bir şeyi danışmak istiyorum. Aslı var mı? Deneyen var mı? yoksa yine bir efsane mi?
Çocuk doğmadan bir süre önce göğüsleri emdirtmek ucun çıkmasını, bebeğin doğar doğmaz rahat etmesini sağlıyormuş . Ne düşünüyorsunuz?
Gogus emdirtmek gogus ucuyla oynamak erken doguma sebebiyet verir diye okumustum ben aman diyim kimse bilmeden yapmasin bole seyleri

Benim gogsumde icerideydi, bebegim ilk emdigi an itibariyle yara oldu 3 ay gumus kapakla gezdim. Evet cok acili bir surecti ama gecti ve suan gogus ucum disarida ve buyudu . Tek tavsiyem hazirlikli olun. Lansinoh gogus ucu kremi ve gumus kapak mutlaka alin

Erken doğuma sebep olabilir. Silikon uç kullanın ben öyle yaptım çok da rahat emdi bebeğim

Back
X