Bebek Beslenmesi Meme ucu kalın ve sert lütfen yardım

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Love_your_life

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2017
5.560
4.518
173
Henüz 3 günlük bebeğim var hanımlar. Ve sütüm daha gelmedi sağmaya çalışıyorum az az kaşığa dolacak kadar anca geliyor sezaryen doğum yaptım. Süt inmedi. İlk bebeğim tecrübeli de değilim. Bu sert kalın göğüs sorununu nasıl çözebilirim. Bebeğim memeye geldiği gibi çıldırır gibi ağlıyor ağzına hiç almıyor göğsümü ne yapabilirim. Nasıl üstesinden gelip emzirmeye ikna edebilirim kızlar lütfen yardım.

Göğüs ucunu almayacakki bebek zaten canım... O şekil emerse seninde çok canın yanar , göğüs ucun yara olur . Kahverengi kısmı vermelisin bebeğin ağzını dolduracak şekilde...
Deneyerek , bool bol sabredip yılmadan halledeceksiniz . Birbirnizin dilini çözene kadar...

Sütünüzün o şekilde olması normal süt, 2-5 gün içinde ağız denilen koyu sütten çıkıp daha akışkan hale geliyor , duş alma imkanınız varsa iyi gelecektir. Yoksa ılık sıcak kompres yapabilirsiniz...
Güle güle sağlıkla büyütün... Bol sütlü gazsız geceler dilerim.

Göğüs ucunu almayacakki bebek zaten canım... O şekil emerse seninde çok canın yanar , göğüs ucun yara olur . Kahverengi kısmı vermelisin bebeğin ağzını dolduracak şekilde...
Deneyerek , bool bol sabredip yılmadan halledeceksiniz . Birbirnizin dilini çözene kadar...

Sütünüzün o şekilde olması normal süt, 2-5 gün içinde ağız denilen koyu sütten çıkıp daha akışkan hale geliyor , duş alma imkanınız varsa iyi gelecektir. Yoksa ılık sıcak kompres yapabilirsiniz...
Güle güle sağlıkla büyütün... Bol sütlü gazsız geceler dilerim.
Çok teşekkür ederim cevabınız için. Bebeğim tamamen memeyi almak istemiyor ama alması için çok zorladık acaba ondan mı kaynaklanıyor almak istememesi. Birde sütüm olmadığı için de almak istemiyor olabilir mi sizce yani bu durum sütüm olsa değişir mi ki şuan kendimi o kadar çaresiz hissediyorum ki ne duysam yapıp içmek sütümü getirmek istiyorum:-(

Çok teşekkür ederim cevabınız için. Bebeğim tamamen memeyi almak istemiyor ama alması için çok zorladık acaba ondan mı kaynaklanıyor almak istememesi. Birde sütüm olmadığı için de almak istemiyor olabilir mi sizce yani bu durum sütüm olsa değişir mi ki şuan kendimi o kadar çaresiz hissediyorum ki ne duysam yapıp içmek sütümü getirmek istiyorum:-(
Yok canım hiç üzme kendini , çoğu annenin yaşadığı sorunlar bunlar... Üzerine birde lohusalık eklenince , içinden çıkılmaz bir hal alıyor herşey...
Bir hafta on içinde bebeğin midesi düşünsene minik bir bilye kadarmış :):) her türlü doyar o özelliklede ilk süt koyu olan , çok doyurucu çok besleyicidir ...Doktorum bana 5 cc bile yeterli ilk birkaç gün için demişti...
Ama hiç içinede sinmiyorsa , kaşıkla mama verebilirsin ...

Canım bak tereyağını erit içine pekmez koy 1 2 kaynasın onu bol bol ye. Hem sütün çok doyurucu olur hem de çoğalır. Sabret sakın bırakma ben 3 ay sağarak doyurdum ilk yavrumu 3 ay sonra emmeye başladı. Sakın vazgeçme. Ne ile sağıyorsun pompan var mı. Bide göğüs kalkanı ile emzirmeyi dene

Yok canım hiç üzme kendini , çoğu annenin yaşadığı sorunlar bunlar... Üzerine birde lohusalık eklenince , içinden çıkılmaz bir hal alıyor herşey...
Bir hafta on içinde bebeğin midesi düşünsene minik bir bilye kadarmış :):) her türlü doyar o özelliklede ilk süt koyu olan , çok doyurucu çok besleyicidir ...Doktorum bana 5 cc bile yeterli ilk birkaç gün için demişti...
Ama hiç içinede sinmiyorsa , kaşıkla mama verebilirsin ...
Çok teşekkür ederim cevabınız ve ilginiz için azar azar göğüs ucu aparatlarıyla emzirmeye çalışıyorum çıldırmış gibi ağlıyor ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum terler atıyorum üstümden biraz daha biraz daha diye inşallah bir an önce geçer sütümü emer.Sütümü çok az çıkıyor ama sağıp vermeye çalışıyorum şuan

Canım bak tereyağını erit içine pekmez koy 1 2 kaynasın onu bol bol ye. Hem sütün çok doyurucu olur hem de çoğalır. Sabret sakın bırakma ben 3 ay sağarak doyurdum ilk yavrumu 3 ay sonra emmeye başladı. Sakın vazgeçme. Ne ile sağıyorsun pompan var mı. Bide göğüs kalkanı ile emzirmeyi dene
Manuel pompa ile sağıyorum. Göğüs uçlarından aldım onlarla yapmaya çalışıyorum bir iki çekiyor süt çok gelmediği için çıldırmış gibi ağlıyor. Peki sağarak 3 ay nasıl verdiğiniz yanı biberonla mı kaşıkla mı verdiniz acaba sonrasında nasıl başladı memeye. Hiç mi emmiyordu sizin bebeğiniz de

Back
X