• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

meme ulrasonu hakkında yardım:(

suakaryolunubulur

Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2012
14
0
16
İstanbul
Arkadaşlar merhaba,

Size kısaca derdimi anlatayım;23 yaşındayım ailemde hiç meme kanseri vakası yok.Yaklaşık 3 yıl önce mememdeki ağrı nedeniyle doktora gitmiştim zararsız kist var dediler,2 yıl önce tekrar gittim biraz büyümüş takip edelim dediler ama sonra hiç doktora gitmedim.Son bir aydır çok fazla ağrım oluyor doktora gitmek istiyorum ama bayan doktor ve ultrason görevlisi arıyorum-daha öncekiler erkekti ve ben muayene sonrası çok ağlıyorum nedense utanıyorum-İstanbul'da bildiğiniz doktor hast. vb var mı? şimdiden teşekkürler...

Arkadaşlar merhaba,

Size kısaca derdimi anlatayım;23 yaşındayım ailemde hiç meme kanseri vakası yok.Yaklaşık 3 yıl önce mememdeki ağrı nedeniyle doktora gitmiştim zararsız kist var dediler,2 yıl önce tekrar gittim biraz büyümüş takip edelim dediler ama sonra hiç doktora gitmedim.Son bir aydır çok fazla ağrım oluyor doktora gitmek istiyorum ama bayan doktor ve ultrason görevlisi arıyorum-daha öncekiler erkekti ve ben muayene sonrası çok ağlıyorum nedense utanıyorum-İstanbul'da bildiğiniz doktor hast. vb var mı? şimdiden teşekkürler...
öncelikle genel cerrahide muayene olmanız gerekiyor, gözünüze kestirdiğiniz bir hastanenin genel cerrahi bölümündeki doktorların bayan olup olmadığını araştırıp ona göre gidebilirsiniz, sonrasında doktor ihtiyaç görürse o sizi ultrasona yönlendirir zaten, eğer Anadolu yakasındaysan Ümraniye'de Ümran Tıp merkezinde ultrasonu çeken kişi bayandı.

Goztepe medical park radyoloji dr u bayan.cok da iyi bir dr.kadin doguma rutin muayenemi olmustum.dr um istek yapti ve cektirdim.ailede meme kanseri oldugu icin dikkat ediyorum.
Genel cerraha da gidebilirsin ama orada bayan cerrah varmiydi bilmiyorum.
Sunu da unutma.eger olanaklar yoksa,mecbursan erkek dr a muayene olmanin bir sakincasi yok.
Kadin dogumda bayan dr cok ama genel cerrahide nadir bulunur.
Eger ameliyatlik bi durum olusra Allah korusun,napican?bayan dr diye tutturacak misin?
Bak simdi hatirladim.5 sene once kizimi emzirirken memislerim cok fena yara olmustu.medical parka gittik.hastane bizi genel cerrahiye yonlendirdi.dr da erkekdi.actim memisleri napiiim.artik can derdindeydim yani.dr da cok kibar efendi adamdi.hala da orada calisiyor.
Yaniiii konu hastaliksa,dr da cinsiyet yoktur

çekinme,üzülme biran önce gidip muayeneni ol..bayan yada erkek olmasından daha çok doktorun uzman olması önemli...
işini bilmeyen bir bayan doktora gitmektense işinin ehli olmuş bir erkek doktor daha iyidir,unutma.
gördükleri kitlelere alışmış bir uzman doktor seni daha çabuk yönlendirir..ama eğer daha konusunda henüz çok bilgi sahibi olmayan birisi kitleler konusunda seni yanlış bilgilendirip,yanlış teşhisler koyabilir..
çooooook geçmiş olsun,inşallah kontrollerin sonucu temiz çıkar..

Back
X