meme ve burun estetigi(kombine)

justaminute

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2021
7
2
6
29
Arkadaşlar merhaba,
10 gün sonra meme buyutme ve burun estetigi kombine ameliyati olucam. Daha once bu sekilde kombine ameliyat olan varsa tecrubelerini paylasabilir mi? Hep kafamda olmak istedigim 2 ameliyatti ve ayni anda yapilabildigini ogrenince 2 kere ameliyat olmak istemedim. Ameliyat sonrasi surec zor olur mu benim adima?

Merhaba ne yaptınız? Sanırım yeni oldunuz siz de ameliyat ? Ben de kombine yaptıracağım. Çünkü 2 defa hayatta yatamam bıçak altına. Tecrübelerinizi anlatır mısınız?

Merhaba, ilk birkaç gün zor oluyor ama sonrasında iyi ki beraber halledilmiş diyorsunuz biraz dişinizi sıkarsanız hiç sorun olmaz. Alacağınız ilaçlar her iki yerdeki ağrıya da iyi gelecek sonuçta fazladan narkoz almış olmayacaksınız ve dinlenme günleri bittiğinde ikisi de geçmiş olacak. Ben ilk zorlandım mı evet yalan söyleyemem. Oturup kalkmak zordu yemek yemek zor bi yandan başka bi yerde de ağrı ama inanın birkaç güne toplanıyor. Yürürken biraz zorlanabilirsiniz ben hep kambur yürümüştüm. Bir de burundan dolayı ağız kuruluğu çok oluyor

Merhaba ben de burun ameliyatı oldum ama meme estetiğini merak ediyorum. Süreç ve acı olarak hangisi daha ağır sizce?

Merhaba ben de burun ameliyatı oldum ama meme estetiğini merak ediyorum. Süreç ve acı olarak hangisi daha ağır sizce?
İkisinin de kendine göre zorlukları var bence. Ama burun ameliyatı olduysanız meme sizi çok zorlamaz çünkü hemen hemen aynıydı. Tabi burda kas altı kas üstü olup olmadığı vs de çok fark ediyor bildiğim kadarıyla. Kas üstü daha hafif. Ben ağrı sızı çok duydum diyemem sadece korseyle dolaşmak biraz zor. Bir de iste ilk günler ağırlıktan dolayı hep kambur yürüdüm doğrulamadım. Kolunuzu çok hareket ettirmeyip vücudunuzu çok zorlamadığınız sürece burun ameliyatından daha çok acı hissedeceğinizi sanmam

Çok teşekkür ederim cevap için

Öyle gözümde büyüyor ki.. ama kendimi de tanıyorum.. korkağın tekiyim 2 defa üstüste ayrı ayrı ameliyatı göze alamam

Merhaba ne yaptınız? Sanırım yeni oldunuz siz de ameliyat ? Ben de kombine yaptıracağım. Çünkü 2 defa hayatta yatamam bıçak altına. Tecrübelerinizi anlatır mısınız?
Merhaba evet 2 haftam doldu. Öncelikle doktorunuzu iyi seçip güvenirseniz gerçekten korkularınız yokolup gidiyor. Ben çok evhamlı heyecanlı ve korkak biriyim ama buna ragmen ne ameliyat sabahinda ne ameliyat gecesinde en ufak korku ve heyecan yasadim. Ameliyattan ciktigim ilk saatler zordu benim icin. Cunku 3-4 kere kustum anesteziyi atmak icin. Ama ertesi sabah taburcu olup eve gittigimde ne bulanti ne agri hicbirsey yoktu. Denilenler cok dogru doktorun verdigi ilaclar ikisine de cok etkili oluyor. Benim ilk gunden sonra yuzum sisti ama ertesi gun direk inmeye basladi morluk nerdeyse hic olmadi. Burun da zaten sifir agri hissediyorsunuz. Memede ilk gun birinin destegiyle dogrulup yataktan kalkabildim ve de ellerimi cok kullanamadim. Ilk gun annem yedirdi yemeklerimi. Ama gercekten2.gunden sonra cok sukur bunye o kadar hizli toparliyor ki hem yuzunuz iniyor hem kendiniz kalkip yemek yiyorsunuz. Ilk 2 gun bence nispeten zor. Zor derken dayanilmicak bi zorluk degil. Korkmayin bence de ikisini bi arada olmak gayet mantijliymis sahsen ben iyiki olmus da bitmis diyorum

Süpersiniz çok teşekkür ederim. Formu Okudukça korkum daha çok arttı. Teşekkür ederim içimi rahatlattınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…