memede ağrılı şişlik

ohmy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2021
1.527
3.901
63
merhaba,

16 aylık kızımı emziriyorum, sağ memem daha çok süt üretiyor ve ondan daha sık emziriyorum. gece yatarken bir sorun yoktu, daha önce böyle bir şey de hissetmedim. bu gece yatarak emzirirken sağ memem ağrıyordu ve dokununca alt kısımda 1 liradan biraz daha büyük, basık, ağrılı bir şişlik farkettim. daha önce orada olmadığını düşünüyorum, eşim de öyle söylüyor. kolumu kaldırırken, dokununca, ayakta dururken ağrıyor. daha önce böyle bir sorun yaşayan oldu mu, neden olabilir? bir de geceden beri sağ kolumda da ağrı var, ilişkisi olabilir mi?

iki gün sonrası için randevu aldım ama yine de o zamana kadar belki buradan rahatlatıcı şeyler duyarım

Bence süt bezlerin topak olmuştur. Kötü bişi düşünmedim canım emzirirken olur.. doktoea gidince kafan rahat eder bireaz

Bence süt bezlerin topak olmuştur. Kötü bişi düşünmedim canım emzirirken olur.. doktoea gidince kafan rahat eder bireaz
cevabınız için teşekkürler :) biraz kızarıklık varmış şişlik olan yerde, öyle olunca bana da sizin dediğinizi düşündürdü.

cevabınız için teşekkürler :) biraz kızarıklık varmış şişlik olan yerde, öyle olunca bana da sizin dediğinizi düşündürdü.
Ne demek canım ben de yaşadım öyle korkular alışıyorsun zamanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…