Memede damarlanmalar

pelin35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2011
147
1
118
Adana
Kızlar ben gebeliğimde 3.ayımı doldurmak üzereyim.Dün meme bölgemde,dışarıdan uç (yani kahverengi) kısma doğru uzanan,kırmızımsı ince kılcal damarlar farkettim.eşim de baktı,çatlak değil.göğüslerim biraz büyüdü ama çok az,çatlayacak kadar değil ki.Paniğe kapılacak birşey var mı sizce,ilk gebeliğim ve herşeyden nem kapar oldum.

Kızlar ben gebeliğimde 3.ayımı doldurmak üzereyim.Dün meme bölgemde,dışarıdan uç (yani kahverengi) kısma doğru uzanan,kırmızımsı ince kılcal damarlar farkettim.eşim de baktı,çatlak değil.göğüslerim biraz büyüdü ama çok az,çatlayacak kadar değil ki.Paniğe kapılacak birşey var mı sizce,ilk gebeliğim ve herşeyden nem kapar oldum.

cnm bnde ilk kılcal damarları bacağımda gördüm.. sonra büyüdüler derin kırmızılar haline geldiler.. derken uzunca bir müddet öyle kaldılar ve nihai son sedefleşip bnm çatlaklarım oluverdiler.. malesef çatlaklar böyle başlıo..umarım seninki çatlak yada kötü bişey deildir.. ama hamilelik döneminde bu yüzden badem yağı, bebek yağı vs. kullanın deniliyor.. engelleyebilmek için... kullanmıosan mutlaka al ve kullanmaya başla.. geçmiş olsun:21:

teşekkürler cevaplarınız için.zaten önceden az da olsa çatlaklarım vardı,demekki tüm vücudumu kaplayacaklar. :59:roc un gebelikte çatlak önceyici yağını kullanıyorum.inşallah bir nebze de olsa azaltır.gerçi son gününde bile çatlayanları duyduktan sonra.. napalım herşey bebeklerimiz için.

kırmızı damarlanmalar çatlak olabilir canım,eğer göğüslerinin büyümesiyle ilgili olsa deri altındaki mavi damarlarını daha belirgin görürdün.Bende mesela mavi damarlar daha belirgin hale geldi ve ilk haftalardan itibaren göğüslerim büyüdü ama hiç kırmızı damar yok.

Back
X