- Emoji Skoru
- 184
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi Findiklicikolata
-
meme ultrasonu çekilir yaşınız 40tan küçükse korkmayın benımde var bı sürü her kist kötü huylu olacak dıye bı durum yok anne ve teyzelerde olup olmadığını sormuştu doktorum anneden alıyormuşuz geneldeMerhaba umarım doğru yere açmışımdır konuyu. Bir süredir sol mememde meme ucuna yakın yuvarlak sertlik hissediyordum. Bundan 10 sene önce babannem meme kanseri tedavisi gördü. (Beni endişelendiren kısım buydu) Eşim kendine alırken bana da genel cerrahi randevusu almış haftaya mamografi çekilecek. Endişelerim var böyle bir durum yaşayan varsa beni bilgilendirebilir mi
Pardon mamografi yazmışım ultrason olacaktı o. Çok şükür anne tarafimda yok. İnşallah insan ister istemez panikliyor yorumunuz için teşekkür ederimmeme ultrasonu çekilir yaşınız 40tan küçükse korkmayın benımde var bı sürü her kist kötü huylu olacak dıye bı durum yok anne ve teyzelerde olup olmadığını sormuştu doktorum anneden alıyormuşuz genelde
rica ederim canım korkma Alllahın izniyle bişey çıkmayacakPardon mamografi yazmışım ultrason olacaktı o. Çok şükür anne tarafimda yok. İnşallah insan ister istemez panikliyor yorumunuz için teşekkür ederim
Amin inşallahrica ederim canım korkma Alllahın izniyle bişey çıkmayacak
İnşallah öyle çıkarMerhaba korkmayın gereksiz yere stres yapmayın bende de var. İlk hissettiğimde sizin gibi korkmuştum doktor dedi 20 li yaşlarda çok yaygın masum bir kitle emzirme döneminde gidiyor genelde. Ama tabi kontrol ettirmekte fayda var
Allah şifalar versin inşallah tekrarlamaz annenizin hastalığı. Biraz tedirgin oldum inşallah dediğiniz gibi çıkarMerhaba. Benim annemin de memesinde sıkıntı vardı ameliyat oldu düzenli kontrollere gidiyor şu an.
Geçtiğimiz kasımda ben de mememde ele gelen bi kitle farkettim, korktum haliyle. Genel cerrahi baktı, ultrason istedi minik minik bir sürü kistim çıktı. İçi su dolu kesecik korkmana gerek yok ama eğer ilerde kitle çıkarsa sen bunun ayırt edemezsin o yüzden 6 ayda bir kontrole gel dedi. Hiçç endişelenmeyin o yüzden ben de çok korkmuştum ama her kitle kötü değil
Rica ederim canım Allah şifa versinçok teşekkür ediyorum bende bir doktora sormuştum İnstagram üzerinden o ameliyat demişti bakalım kendi doktorum ne diyecek teşekkür ederim tekrar